| Vesti | Softver | Bannermen, sredjevekovni fantasy RTS ulazi u betu sledeće nedelje
Softver

Bannermen, sredjevekovni fantasy RTS ulazi u betu sledeće nedelje

Bannermen 01

Bannermen je srednjevekovna fantasy RTS igra sa dinamičnim okruženjima. Prvobitno je bila na kickstarter i delovalo je kao da sve ide kako treba, ali je vremenom prekinut rad na igri usled problema. Kasnije se razvoj igre nastavio i sada je izlazak zakazan za 21.februar. Pre izlaska, svi zainteresovani će imati priliku da probaju igru u otvorenoj beti u periodu od 8-10 februara.

Seting igre je smešten u srednjevekovni fantazijski svet Valtoria i spaja konvencionalne jedinice i oružja sa moćnom magijom prirode. Građenje baze i menadžemnt resursima su bitni za uspeh, zato što svaka mapa nosi jedinstvena mesta moći koja se mogu otključavati i okretati protiv neprijateljskih sila.

Fokus je dosta usmeren i na kontrolu jedinica, jer svaku jedinicu možete kontrolisati zasebno, a takođe imate na raspolaganju i heroja koji se može unapređivati.

Igra nudi i single-player kampanju, brze bitke protiv AI, multiplayer i mečeve koji podržavaju do 8 igrača odjednom.

Iako zvuči kao neki standardni fantazijski RTS, to i nije tako loša stvar i zato i postoji otvorena beta da bi se svi aspekti igre testirali na vreme. Bannermen će biti dostupan na Steam, a za više informacija posetite zvanični sajt igre.

Bannermen 02

Izvor: Bannermen

 

Komentarišite na forumu…