| Vesti | Softver | Assassin’s Creed i Final Fantasy crossover
Softver

Assassin’s Creed i Final Fantasy crossover

FinalCreed

Square Enix i Ubisoft su najavili da će od ovog meseca početi crossoveri između Assasin’s Creed-a i Final Fantasy-ja. Ashraf Ismail iz Ubisoft Montreal-a navodi da je ova saradnja nastala kako je tim iz Ubisoft-a veliki fan igre, kao i da su ovime hteli da učvrste poštovanje između dva kreativna tima. Već 30. avgusta možemo videti kako će ova saradnja izgledati.

Ako ste uspeli da se dokopate Moogle egg-a iz Chocobo Carnival-a iz Final Fantasy XV, biće vam dodeljen Assassin outfit za Noctis.

Square Enix će predstaviti besplatni add-on pack koji će se zvati „Assassin’s Festival“, a osim promena u dizajnu grada Lestallum-a, DLC dodaje još osobina Noctis-u kako bi istraživao više kao Assassin, pa čak i da koristi neke od njihovih dobro poznatih sposobnosti, navodi se u saopštenju.

Ovakav vid partnerstva je nezvanično otpočeo još pre par godina.

U 2011. godini, Final Fantasy XIII-2 je posedovao kostime Ezio Auditore da Firenze-a koji su se mogli otključati.

Na UbiBlog-u je takođe napomenuto da su naznake o partnerstvu bile evidentne u trejleru za Assassin’s Creed: Origins na održanom Gamescom-u, trejleru za najavu, kao i promo materijalu za prošlogodišnji Final Fantasy XV. 

 

FinalCreed 01

 

Izvor: UbiBlog

 

Komentarišite na forumu