| Gaming | Vesti | Apex Legends prešao 50 miliona igrača
Vesti

Apex Legends prešao 50 miliona igrača

Apex 01

Respawn Entertainment mogu zadovoljno trljati ruke s novim probijenim rekordom – 50 miliona igrača u mesec dana od izlaska Apex Legends.

Zli jezici će reći da je to zbog toga što je igra skroz besplatna, ali da bi se videlo koliki je uspeh Respawn postigao, možemo videti koliko je igrača u istom vremenskom roku imao Fortnite.

Apex Legends je brojku od 50 miliona igrača postigao u prve četiri nedelje. Fortnite je brojku od 45 miliona igrača postigao za šesnaest nedelja. Koristeći jednostavnu matematiku, možemo zaključiti da je Apex Legends u četiri puta manjem vremenskom roku postigao veći uspjeh od Fortnitea.

Šta to znači za Respawn Entertainment, koji postaje jedan od najtalentovanijih studija u industriji? Nadamo se – više kreativne slobode. S obzirom koliko su naglašavali činjenicu da Electronic Arts nije uopšte učestvovao u stvaranju igre, nadamo se samo da će EA shvatiti da je možda bolje da se ne upliću u proces developmenta igara i da puste studije da imaju svoju slobodu i svoj mir u buduće. Isto tako se nadamo da im se neće mešati u razvoj nove Star Wars igre.

 

Apex 02

 

Izvor: Reboot

Komentarišite na forumu…