| Vesti | Softver | AI alatka brzo otklanja pozadinu sa slike
Softver

AI alatka brzo otklanja pozadinu sa slike

Remove

Ukoliko vam je potrebna alatka za brzo otklanjanje pozadine sa slike, a ne želite da trošite puno vremena na odstranjivanje glavnog objekta od ostatka, jedna AI alatka bi mogla da vam pomogne u takvim slučajevima i uštedi vam uobičajenu muku pri editovanju, npr. u Photoshop-u.

Remove.bg je web prezentacija koja koristi AI tehnologiju koja će vas lišiti teškog i mukotrpnog rada uz najbolje moguće rezultate.

Proces je izuzetno olakšan, jednostavno upload-ujte bilo koju sliku i web sajt će automatski identifikovati bilo koje osobe na njoj, eliminisati pozadinu, i na kraju vam omogućiti da downloadujete PNG fajl vašeg objekta sa transparentnom pozadinom.

Remove.bg je samo jedna od web prezentacija koja koristi tehniku mašinskog učenja, rame uz rame sa Deepart.io koji implementira stil jedne fotografije na drugu, kao i LetsEnhance.io, koji će vam automatski nadograditi fotografije.

Remove.bg svakako nije stoprocentno precizan pri obradi, gde ga okolni objekti mogu zabuniti, u odnosu na fotografije gde je pozadina u jednoj boji.

U svakom slučaju, ovo je fina alatka koju vredi isprobati ukoliko želite brzi edit, a ne želite da se zamarate korišćenjem nekog programa za obradu slika.

 

Remove 01

 

Izvor: Remove.bg

 

Komentarišite na forumu…