Quantcast

sre

15

avg

2018

Dark Souls: Remastered stiže na Nintendo Switch 19. oktobra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DarkFanovi Dark Souls su nestrpljivo isčekivali lansiranje igre na Nintendo Switch-u, a sada je stigao i zvanični datum.

Naime, remasterizovani port i njegov odgovarajući amiibo će se naći u opticaju od 19. oktobra.

Brojni fanovi su pretpostavili na forumima da je do odlaganja došlo radi adaptiranja ovakvog naslova za Switch-eve kontrole.

Opširnije...
 

ned

12

avg

2018

Fallout 76: Trolovi? Bićete deo igre. Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FalloutKada je Bethesda spomenula da je Fallout 76 u pitanju online igra, mnogi fanovi su se pitali kako će se suočiti sa trolovima koji uobičajeno zadaju glavobolje dok vi i ostali igrači pokušavate da se zabavite.

Međutim, developeri imaju keca u rukavu - čineći ih delom same igre.

Tokom prezentacije na QuakeCon-u, Todd Howard je otkrio da će oni koji ubijaju nevoljne žrtve, ne samo biti u prilici da vide kako njihov novac polako izmiče iz njihovog cap balansa (odnosno valute), već će ih biti nemoguće promašiti - na karti će biti obeleženi uz crvenu zvezdu.

Opširnije...
 

sub

11

avg

2018

Prikazan gejmplej Doom Eternal Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DoomBethesda i id Software su tease-ovali Doom Eternal na E3, uz to, id obećava dvostruko više demona kao i prošli put, uključujući i klasične neprijatelje iz Doom 2 poput Arachnotron-a.

Što se tiče igranja, puška sada ima kuku na njoj kako biste mogli da hitate sa jednog mesta na drugu.

Razvojni tim iza Doom-a je oduvek govorio da ovaj naslov odlikuje "ubijanje strašnih demona velikim oružjem na neverovatnim mestima", a za Eternal navode da vas ovaj naslov neće ostaviti ravnodušnim.

Opširnije...
 

sub

11

avg

2018

Quake Champions postao free-to-play naslov Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

QuakeId Software je predstavio Quake Champions iz bete, i uvrstio je u Steam Early Access pre godinu dana kao oživljena verzija arena shooter-a.

Takođe, nova vest koja je pristigla od Id Software jeste da će ovaj naslov biti free-to-play, ali tek onda kada igra bude kompletno lansirana.

Kako čelnici navode na ovogodišnjem QuakeCon-u, Quake Champions je "free-to-play, sada i zauvek".

Opširnije...
 

če

09

avg

2018

Firefox predlaže članke po vašoj istoriji pretrage Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FirefoxOdavno možete sačuvati članke za kasnije gledanje u Firefox-u, zahvaljujući Pocket integraciji.

Međutim, Mozilla želi da budete malo avanturistički nastrojeni, te ovaj pretraživač uvodi novi Test Pilot eksperiment, Advance, koji preporučuje priče zasnovane na vašoj trenutnoj stranici i najnovijoj web istoriji.

Ekstenzija koristi tehnologiju mašinskog učenja iz Laserlike da identifikuje zajedničke osobine sa pouzdanim sajtovima koje posećujete i nude nove članke u meniju pored.

Opširnije...
 

če

09

avg

2018

Blizzard najavio brojne "Diablo" projekte Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiabloDiablo III nije signalizirao kraj Blizzard-ovog interesovanja za ovu akcionu RPG franšizu.

Upravnica zajednice Brandy Camel je otkrila u video zapisu da Blizzard danonoćno radi, kao i da "ima nekoliko stvari" koje bi se prikazale kasnije u 2018. godini.

To neće značiti samo tematske sezone kao što je tekuća Season of Greed. Dalje sezone se još uvek špekulišu, ali one su samo deo onoga na čemu Blizzard radi.

Opširnije...
 

sre

08

avg

2018

Lansirana demo verzija PES 2019 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PESKonami Digital Entertainment je objavio demo verziju PES 2019. Fanovi mogu da probaju nove modove i nenadmašno igranje pre zvaničnog izlaska igre 30.avgusta za PlayStation 4, Xbox One i PC preko Steam-a.

Na stadionima FC Barcelona-Camp Nou i FC Schalke 04 – Veltnis Arena, može da se igra egzibicioni meč, offline CO-OP mode i online brzi meč.

Fanovi imaju izbor od 12 timova uključujući i Liverpool FC, FC Barcelonu i Inter iz Milana, plus reprezentacije Argetine i Francuske.

Opširnije...
 

uto

07

avg

2018

Microsoft: Klasični Skype neko vreme još uvek aktivan Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SkypeProšlog meseca, Microsoft je pokrenuo ažuriranu verziju Skype-a koja je imala za cilj da zameni Skype 7.0 ili Skype Classic.

Kompanija je na početku rekla da će Skype 7.0 prestati da bude u opticaju počev od 1. septembra, ali je danas odlučila da produži rok.

Iz Microsoft-a navode da će podrška za Skype 7 trajati još neko vreme. "Na osnovu povratnih informacija klijenata, neko vreme ćemo produžiti podršku za Skype 7 (Skype Classic)", rekao je Microsoft u postu za diskusiju na forumu.

Opširnije...
 

pon

06

avg

2018

Negan iz The Walking Dead u Tekken 7 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NeganUkoliko ste fan Negan-a iz poznate televizijske serije The Walking Dead, kao i igara borbe poput Tekken, ovaj spoj će vam se možda učiniti zanimljivim.

Vođa Saviors-a i suparnik Rick Grimes-a i grupe odabranih, dolazi u Tekken 7 kao deo DLC pass-a za sezonu dva.

Bandai Namco otkrio je lik u video snimku koji je objavljen tokom godišnjeg EVO turnira.

Opširnije...
 

ned

05

avg

2018

Počeo prvi od dva CoD beta vikenda Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CoDPočeo je prvi deo očekivanog Beta test vikenda: Call of Duty: Black Ops 4 Private Multiplayer Beta za PlayStation 4 igrače, koji traje do 06. avgusta. Sledeći vikend, tačnije od 10. do 13. Avgusta COD BO4 Beta će biti dostupna i igračima koji igraju na Xbox One i PC-ju.

Igrači koji su unapred poručili igru mogu da učestvuju u prvom vikendu multiplayer testiranja do ponedeljka, 6. avgusta. Učesnici će biti deo testiranja Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer moda koji ima čvrstu, osnovnu borbu, sa novim nivoima prilagođavanja i taktičkog igranja, nizom novih oružja, mapa i modova za ultimativno Black Ops multiplayer iskustvo.

Opširnije...
 


Strana 1 od 51