Quantcast

sub

23

sep

2017

Nintendo: Two-step autentikacija za online naloge Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nintendo TwoStepNintendo od sada zahteva two-step autentikaciju za naloge Nintendo-a.

Iz kompanije navode da ovo daje još jedan nivo bezbednosti tako što se zahtevaju kodovi koji su generisani od strane Google Authenticator aplikacije.

Opširnije...
 

sub

23

sep

2017

Skype i Snapchat ponovo omogućeni u Saudijskoj Arabiji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CITC BanOd 2013. godine, u Saudijskoj Arabiji je zakon da su telefonski pozivi nakon osam sati uveče zabranjeni bio na snazi, ali je vlada ipak odlučila da taj zakon ukine.

Servisi koji budu poštovali pravila odobrena od strane CITC (Komisije za komunikaciju i informacionu tehnologiju), će moći da funkcionišu.

Opširnije...
 

sub

23

sep

2017

Svi Xbox 360 "Halo" naslovi dostupni na Xbox One Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Halo XboxFanovi Halo serijala, pripremite se, jer je tim iz Microsofta objavio da će sve Halo igre iz Xbox 360 ere, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, kao i Halo: Combat Evolved Anniversary biti dostupne za Xbox One, kao i Xbox One S.

Još uvek nisu dostupne za Xbox One X, ali iz Microsoft-a su naveli da će obavestiti blagovremeno sve fanove.

Opširnije...
 

sub

23

sep

2017

Final Fantasy XV multiplayer DLC dolazi 31. oktobra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Final FantasyXVNakon što se pojavio prošle praznične sezone, igra Final Fantasy XV je obilovala raznim event-ovima, side story DLC-ovima, mobilnim igrama ili crossover-ima sa ostalim naslovima.

Na već navedeno, možemo dodati i multiplayer ekpanziju gde ćete moći kreirati kastomizirane likove i boriti se sa čudovištima uz vaše saborce.

Opširnije...
 

sub

23

sep

2017

Prva sezona Overwatch League-a 10. januara Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Overwatch LeagueOverwatch League je najavila da će exhibition mečevi pre sezone početi 6. decembra, dok će regularna sezona gde će svoju igračku sposobnost testirati dvanaest timova (uz pridošlicu tri nova tima iz Filadelfije, Dalasa, kao i Hjustona), početi 10. januara.

Sezona će teći tokom juna, dok će se plejofovi i finale odigrati u julu.

Opširnije...
 

pet

22

sep

2017

Overwatch mute-uje neprijatne igrače na Xbox-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Overwatch ToxicNakon što je Overwatch predstavio novu mapu, Junkertown, kao i par tweak-ova za karaktere, developing tim na čelu sa Jeff Kaplan-om je dodao i svojevrsni Blizzard-ov alat u borbi protiv neprijatnih igrača.

Xbox Live korisnici koji dobiju što veći broj prijava, i samim tim steknu "Avoid Me" reputaciju, biće banovani sa glasovnog chat-a u igri.

Opširnije...
 

uto

19

sep

2017

CCleaner zaražen malware-om od strane hakera Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CCleaner VirusProgram kompanije Pirirform može da se pohvali da odbranjuje 130 miliona korisnika i njihove računare, ali ovoga puta, brojni korisnici su doživeli neprijatnost kada je grupa hakera posadila malware unutar legitimnih download-a programa.

Piriform, inače u vlasništvu Avast-a, je otkrio da je hostovao "malware payload u više nivoa" koji bi vam instalirao ransomware ili keylogger i dalje zarazio označene kompjutere.

Opširnije...
 

pon

18

sep

2017

Half-Life 2: Classic - Dva u jednom, na stari način Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Half Life ClassicKako i dalje nema nikakvih naznaka o trećem delu popularnog serijala Half-Life od Valve-a (doduše glavni pisac Marc Laidlaw je prikazao prototip mogućeg trećeg dela krajem avgusta), grupa zagriženih fanova ovog naslova je odlučila da napravi Half-Life 2: Classic, mod koji pokreće igru u Goldsrc engine-u.

Opširnije...
 

pon

18

sep

2017

AI detektuje simptome Alchajmerove bolesti Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Alchajmer MozakŠirom sveta, razni naučnici i istraživači rade na metodama što ranijeg otkrivanja Alchajmerove bolesti, kako bi se veliki broj ljudi spasio uz određenu terapiju kako bi se usporili efekti ovog stanja.

Tim sa italijanskog Univerziteta u Bariju nudi kao sledeći korak rešavanja ovog problema - veštačku inteligenciju.

Opširnije...
 

ned

17

sep

2017

Chrome minimalizuje neželjene autoplay video materijale Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Google AutoplayU narednih nekoliko meseci, Chrome će biti u mogućnosti da minimalizuje autoplay video snimke koji bi vas uznemiravali.

Počev od januara, browser neće puštati autoplay snimke osim ako su mute-ovani ili ako niste zainteresovani da ih pogledate, a to vas očekuje u Chrome 64 verziji, dok će verzija 63 doći sa svojim anti-autoplay podešavanjima - između ostalog, moći ćete mutirati cele web sajtove.

Opširnije...
 


Strana 1 od 35