Quantcast

ned

19

nov

2017

Minecraft sa dorađenom grafikom stiže 2018. godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MinecraftNa održanoj MineCon Earth konvenciji, razvojni tim igre Minecraft je imao pregršt vesti za svoje fanove, a jedna od njih je bila vezana za doradu grafike na ovoj igri.

Međutim, fanovi će ipak malo sačekati na to. Mojang, kao i Microsoft su odlučili da pomere datume izlaska Super Duper Graphics Pack-a, kao i cross-platform Switch multiplayer-a za 2018. godinu.

Opširnije...
 

sub

18

nov

2017

Moira i Overwatch-ov besplatni vikend Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Overwatch MoiraNakon što je na Blizzcon predstavljena nova junakinja igre Overwatch, Moira, od sada možete igrati njome na PC-u, kao i na konzolama.

Naravno, možete to početi već od danas, kako je stigao još jedan Overwatch besplatni vikend.

Ovo dolazi kao još jedna prilika da se oni koji nikada nisu igrali ovu igru oprobaju kao neki od heroja.

Svih 26 heroja, kao i 16 mapa će biti dostupno za igru kroz širok dijapazon modova poput Quick Play, Custom Games, ili the Arcade.

Opširnije...
 

pet

17

nov

2017

Onemogućene in-game kupovine u Star Wars: Battlefront II Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Star WarsEA je odlučila da onemogući in-game kupovine unutar Star Wars: Battlefront II igre. Oskar Gabrielson iz DICE-a je naveo da su ranije igrači imali problema sa loot sistemom u igri.

Dok su igrači bili u mogućnosti da dobiju bonuse poput novih heroja, opreme i vozila tako što su igrali kako bi dobili kredite kojima bi kupili loot crate-ove, mogli su i da kupe još crate-ova uz "kristale" koji su se prodavali za pravi novac.

Opširnije...
 

če

16

nov

2017

Twitch: Darujte pretplate vašim prijateljima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TwitchTwitch nastavlja sa nizom upgrade-ova koje su najavili na TwitchCon-u.

Jedan od upgrade-a jeste mogućnost da nekome poklonite mesečnu pretplatu na Twitch.

"Ako ste pratili TwitchCon Keynote, možda se sećate najave koja je prikupila najviše aplauza: Subscription Gifting. Počev od danas, moći ćete da date jednomesečnu pretplatu bilo kome na Twitch-u." - navodi se u saopštenju.

Opširnije...
 

sre

15

nov

2017

Nova franšiza od producentkinje Assassin's Creed-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Assassins CreedKako navodi CFO iz EA Blake Jorgensen, montrealski studio Motive kreira originalnu franšizu sa producentkinjom Assassin's Creed-a Jade Raymond, koja će posedovati "pregršt zanimljivog gameplay-a koji niko do sada nije video".

Detalji su trenutno skromni, ali bi igra trebala da se pojavi 2021. godine, navodi portal GamesIndustry.

Opširnije...
 

uto

14

nov

2017

Novi DLC content za Wolfenstein II stiže od 14. decembra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DLC WolfZa sve fanove MachineGames-ovog Wolfenstein: The New Colossus stiže trio misija u trajanju od po sat vremena, a u glavnim ulogama su likovi iz novog DLC-a.

Studio je otkrio u svom post-u informacije o datumima izlaska novog sadržaja za igru, a prvi će dočekati fanove 14. decembra.

Fanovi koji su pre-order-ovali The New Colossus ili kupili Season Pass već su bili u mogućnosti da uživaju u The Freedom Chronicles, uz Episode Zero koji je izašao 7. novembra.

Opširnije...
 

pon

13

nov

2017

Tera, korejski MMO, ugasio chat sistem Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TeraTera, korejski MMO koji se pojavio u SAD tokom 2012. godine, je isključio svoj chat sistem unutar igre nakon što je par igrača primetilo da chat interfejs Tera-e koristi HTML, koji se može iskoristiti kako bi se razmenjivali eksterni linkovi i slike, ali i sakupljale IP adrese igrača.

Takođe je razmatrano u En Masse, publisher-u za američko tržište, da postoji i mogućnost razmene malware-a putem chat-a.

Opširnije...
 

sub

11

nov

2017

Discord predstavio Rich Presence developing kit Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiscordKreatori gaming chat aplikacije Discord su predstavili nove dodatke za aplikaciju - prvo, možete postaviti statuse gde možete reći ostalima koju igru trenutno igrate, a drugi dodatak dolazi u vidu Software Development Kit pod nazivom Rich Presence, gde developeri mogu da direktno integrišu aplikaciju unutar njihovih igara.

Opširnije...
 

sub

11

nov

2017

Microsoft predstavio svoju verziju AirDrop-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Near ShareZa sve Apple-ove korisnike, AirDrop je jedan korisnih alata, a kompanija Microsoft je rešila da konstruiše pandan ovom file-sharing programu za Windows korisnike.

Near Share, kako mu glasi ime, će biti dostupan u najnovijem build-u Windows 10, a trenutno ga mogu testirati isključivo Windows Insider-i.

Opširnije...
 

pet

10

nov

2017

EA kupila Respawn, studio iza "Titanfall"-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RespawnU novijim intervjuima, CEO kompanije Respawn je objavio da je uzrok slabe prodaje Titanfall 2, i pored velike promocije, nadmetanje sa širokim dijapazonom popularnih igara poput Battlefield 1.

U međuvremenu je isplivala informacija da je Respawn studio kupljen za više od 400 miliona dolara od strane EA.

Opširnije...
 


Strana 1 od 39