Quantcast

pet

22

feb

2019

Stigao je novi Left Alive gameplay video Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LA 01Left Alive je igra koja prilično podseća na serijal Metal Gear Solid i na kojoj ujedno i rade neki od developera koji su dali svoj doprinos MGS serijalu, , stiže za dve nedelje. Square Enix nas čašćava novim videom u kojem su nam pokazali gotovo 15 minuta novog gejmpleja.

Opširnije...
 

pet

22

feb

2019

Starpoint Gemini 3 je u izradi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SPG3 01LGM studio – punim imenom Little Green Men Games – je razvojni studio iz komšijske nam Hrvatske i široko su  poznati po uspešnom serijalu svemirske strateške RPG simulacije, Starpoint Gemini, a danas su zvanično najavili i Starpoint Gemini 3.

SPG 2 je izašao u Early Access 2014, ali već 2015.godine je igra objavljena u potpunosti, plus je uspela da napakuje i nekoliko DLCa.

2017. godine izašao je i spin-off pod nazivom Starpoint Gemini Warlords.

Opširnije...
 

če

21

feb

2019

Battlerite Royale postao free-to-play Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Battlerite 01Stunlock Studios je ispunio svoje obećanje fanovima i od juče je njihov Battlerite Royale postao Free-To-Play.

U pitanju je miks battle royale i MOBA žanrova, koji je izlaskom iz early access dobio veliki apdejt sa gomilom noviteta.

Igračima je omogućeno igranje na dve nove mape, Frozen Plateau i Trade’s Islet, a dodata su i tri nova heroja: Oldur, koji manipuliše prostorom i vremenom, Taya, koja priziva tornada i Pearl, koji kontroliše okeane.

Opširnije...
 

če

21

feb

2019

Lootbox stigli u CoD Black Ops 4 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BO4 Loot 01Objavili smo vest kako je Activision-ov hit Call of Duty: Black Ops 4 dobio potpuno novi sadržaj i pojačanje u vidu velikog novog moda zvanog Operation Grand Heist (Operacija Velika Pljačka), ali treba da vam skrenemo pažnju kako je veliki deo te pljačke (sasvim prikladno nazvane) i još jedna potpuno nova komponenta, a to su, NARAVNO, već uveliko omraženi loot boxovi, koji su zajedno s modom stigli u igru.

Kao što već znate, Activision Blizzard je, kao i niz drugih kompanija, u javnost izbacio svoj financijski izveštaj za proteklu fiskalnu godinu u kojem je, između ostalog, potvrdio kako će otpustiti oko 800 zaposlenih, a to su opravdali kao potez da moraju da režu na budžetu.

Opširnije...
 

če

21

feb

2019

Radi se Darkest Dungeon 2 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DD2 01Red Hook Studios su u intervjuu za PC Gamer otkrili kako već neko vreme rade na nastavku svog krajnje popularnog RPGa Darkest Dungeon.

Iako autori očito nisu spremni u potpunosti da u potpunosti razotkriju svoj nadolazeći projekat, spomenuto je kako će se prepoznatljivi sistem borbe vratiti i u novoj igri uz neke apdejtove i poboljšanja.

Opširnije...
 

sre

20

feb

2019

Age Of Wonders: Planetfall stiže uskoro Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AOW 01Studio Triumph,koji stoji iza Age of Wonders igara, već duže vreme radi na  AoW: Planetfall, a ako je verovati Microsoft Store-u, uskoro možemo očekivati datum izlaska.

Zahvaljujući listingu za Xbox One, otkriveno je da će navodni datum izlaska biti 6. avgust ove godine. Zajedno sa ovim otkrićem je otvorena mogućnostza pre-order na Steam-u, što je još jedan pokazatelj da se igra bliži svojoj završnici.

Opširnije...
 

sre

20

feb

2019

SCUM dobija novi update i sadržaj Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SCUM 01Septembra prošle godine hrvatski open world survival naslov SCUM je napravio opštu pometnju na Steam.

Za manje od mesec dana prodato je preko milion kopija igre.

Iz Gamepires su objavili blog post u kome se detaljno objašnjava kakve nas sve novine očekuju u igri tokom narednih par meseci.

Opširnije...
 

sre

20

feb

2019

SoundCloud umetnici distribuiraju muziku na Spotify i Apple Music Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SoundSoundCloud pomaže umetnicima da distribuiraju upload-ovanu muziku na druge servise, uključujući Spotify, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music, Tidal, Instagram, Pandora, pa čak i Napster.

Premier distribucijski alat će biti dostupan u otvorenoj beta verziji bez dodatnih troškova za kvalifikovane Pro i Pro Unlimited pretplatnike.

SoundCloud neće oduzeti zaradu koju umetnici prave od drugih platformi i obećao je da će pojednostaviti plaćanja za njih.

Opširnije...
 

sre

20

feb

2019

GLASINE: Scalebound će biti ekskluziva za Switch Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Scalebound 01Microsoft je odlučio da prekine razvoj igre Scalebound , no šuška se kako će Nintendo preuzeti posao u svoje ruke i nastaviti dalje radove.

Microsoft je još 2017. odlučio da stopira produkciju igre, tvrdeći da su na tu odluku došli nakon niza dugih rasprava i kako to nije bila lagana odluka. Huškaju se priče o tome kako će Nintendo preuzeti vlasništvo nad Scalebound, ali to su za sada glasine samo.

Opširnije...
 

uto

19

feb

2019

Analitičari: "Twitter može godinama čuvati kopije izbrisanih DM-ova" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TwitterTwitter možda još uvek ima kopije vaših DM-ova sačuvanih u svom sistemu čak i ako su prošle godine otkako ste deaktivirali svoj nalog.

Istraživač informatičke bezbednosti Karan Saini naveo je za portal TechCrunch da je u arhivi njegovih Twitter podataka pronašao svoje stare poruke od pre par godina unutar Twitterove baze podataka koje možete zatražiti od same platforme u meniju Settings.

Ovo se odnosi i na one naloge koji su izbrisani ili suspendovani.

Opširnije...
 


Strana 1 od 73