Quantcast

uto

25

jul

2017

Microsoft - Nastavlja se rad na Halo TV seriji Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HaloSerijaMicrosoft je potvrdio da će se nastaviti rad na televizijskoj seriji baziranoj na Halo video igri. Seriju bi trebalo da emituje poznata američka mreža Showtime, a u produkciji se između ostalog, nalazi i poznati filmski reditelj Stiven Spilberg.

Opširnije...
 

sub

22

jul

2017

Google Street View - od sada i u svemiru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ISSGoogleUz pomoć Google Street View-a, od sada možemo istraživati medjunarodnu svemirsku stanicu ISS. Čelnici iz Google-a su rešili da zakorače ka istraživanju svemira, te sada imamo priliku da razgledamo svih 15 modula svemirske stanice. Tokom vašeg krstarenja kroz njene segmente, Google će vam u kratkim crtama objasniti koji modul se za šta koristi, kao i opremu koja se nalazi u tom prostoru.

Opširnije...
 

pet

14

jul

2017

Gran Turismo Sport dolazi u oktobru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GrandTurismoDugo očekivani Gran Turismo Sport konačno stiže 17. oktobra na američko tržište, dok je 18. oktobar rezervisan za Evropu. Iako je prethodno najavljen za novembar prošle godine, developeri su odlučili da pomere datum prošlog avgusta kako ne bi žrtvovali kvalitet igre, ali čelnici Polyphony, su završili zatvorenu beta fazu koja je počela u martu, i sada je u finalnim doradama.

Opširnije...
 

pet

14

jul

2017

Xbox Live: Stigli co-op live stream-ovi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

XboxLiveUpdateMultiplejerska zajednica može da se pohvali poklonima u vidu update-ova koje dobija od Xbox Live-a. Po čelnicima Xbox Live-a, korisnici će dobiti pregršt novih dodataka od strane Microsoft-ove gejmerske divizije, kao što je Gamerpics, mogućnost strimovanja vaših igara sa do dva prijatelja i načinom spajanja jednog kontrolera sa login-om kako bi bilo lakše da se ulogujete i igrate.

Opširnije...
 

če

13

jul

2017

EVE Online - "Igrači tragaju za egzoplanetama" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EVEOnlineProject Discovery je nova ideja tvoraca igre EVE Online, gde ćete konačno moći da opravdate marljive igračke sate bilo da su u pitanju roditelji ili voljena osoba, tako što ćete, ni manje ni više, pomagati naučnoj zajednici da nađe egzoplanete. Ovaj novi naučno-igrački poduhvat je osmišljen ranije tokom ove godine.

Opširnije...
 

če

13

jul

2017

Google Drive - Backup svih fajlova sa PC-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleDriveSaveČuvanje fajlova na sigurno mesto je standardna preventiva protiv gubitka podataka. Srećom, korisnici Google Drive-a više neće morati da se brinu o tome. U pitanju je Backup and Sync aplikacija za korisnike Mac-ovih kao i Windows računara, koji je najavljen pre par nedelja od čelnika kompanije Google.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

Jump - "Netflix" za video igre Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DiveServisDok filmofili uživaju u čarima Netflix-a i gledanja filmova na zahtev, kad god oni to požele, gejmerska populacija može uživati na sličan način. Jump je novi pretplatnički servis koji vam omogućuje da pretražujete i igrate razne naslove na zahtev, poput Netflix-a. Dok Microsoftov-a Xbox Game Pass ipak više targetira gejmere željne mainstream naslova za konzole, nije postojala beskonačna platforma za indie igrice, a Jump je rešio da se postara za to.

Opširnije...
 

sub

08

jul

2017

Destiny 2 - Testiranje, jedan, dva... Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Destiny2betaAko želite da se dokopate Destiny 2 pre nego što dobije svoju formalnu premijeru (6-tog septembra za PS4 i Xbox One korisnike, 24-og oktobra za PC), Activision i developer Bungie vam čuvaju leđa. Gejmeri koji su pre-orderovali igru za PlayStation 4 mogu da krenu u boj već 18-og jula, dok će ostali morati da sačekaju do 21-og. Oni koji poseduju tastaturu i miš će svakako morati da se strpe do avgusta, kada je najavljeno beta izdanje za PC.

Opširnije...
 

sub

08

jul

2017

Sony strimuje PS4 igre na PlayStation Now Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PSStreamGejmerske poslastice ne prestaju ovog leta. Nakon objave čelnika Sega-e za Sega Forever kao i objave Nintenda povodom lansiranja remasterizovane SNES konzole, Sony je odlučio da začini svoj PlayStation Now servis za strimovanje igara sa infuzijom od čak 20 naslova, tako da sada gejmeri mogu uživati u preko 500 igara ako poseduju Windows PC ili PS4.

Opširnije...
 

pon

03

jul

2017

Remasterizovani "StarCraft" stiže u Avgustu! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

StarCraftRemasterBlizzardova dugo najavljivana remasterizovana verzija StarCraft igre doživeće svoju premijeru 14-og avgusta.

Od poboljšanja koja su najavljena možemo očekivati 4K rezoluciju, poboljšana zvučna podloga kao i dorađeni dijalozi, kako bi igra izgledala što poliranije i novije, dok bi zadržala esenciju iste one igre koju je gejmerska populacija obožavala.

Opširnije...
 


Strana 1 od 30