Quantcast

ned

09

dec

2018

Rage 2, open world shooter, stiže u maju sledeće godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RageKompanije Bethesda, Avalanche i id Software su najavili datum izlaska za dugoočekivani nastavak igre Rage iz 2011. godine, Rage 2.

Naime, u pitanju je open world RPG shooter koji će biti dostupan za PC, PS4, kao i Xbox One 14. maja 2019. godine.

Radnja se dešava trideset godina nakon događaja iz prve igre, gde je planeta Zemlja počela da se oporavlja nakon što je zadesila globalna katastrofa, a živi svet se polako pojavljuje širom planete.

Opširnije...
 

sub

08

dec

2018

Crash Team Racing Nitro-Fueled stiže na leto 2019. godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CrashNakon što su Activision i Beenox odlučili da remasterizuju prve tri Crash Bandicoot igre, pojavili su se teaseri da bi još jedan naslov dobio isti tretman.

Naime, Crash Bandicoot se vraća već sledećeg leta u Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Remasterizovana verzija ovog karting klasika nudi ispod haube sve poznate likove, staze, kao i modove igre PlayStation originala, uključujući i Battle Mode, ali je grafika nadograđena, kao i online aspekat igre.

Opširnije...
 

sub

08

dec

2018

Mortal Kombat 11 stiže u aprilu 2019. godine Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MortalNajnoviji nastavak Mortal Kombat, Mortal Kombat 11, stiže 23. aprila, uz klasične karaktere, kao i nove borce, a iz razvojnog tima navode da je baziran na novom grafičkom engine-u uz koji će "biti do sitnih delova prikazan svaki momenat borbe koji će vam oduzeti dah".

NetherRealm je pripremio najavu za ovaj naslov kao iznenađenje za sve one koji su posetili ovogodišnji The Game Awards.

U teaser traileru koji je prikazan, vidimo cinematic borbu između Raiden-a i Scorpion-a.

Opširnije...
 

sub

08

dec

2018

Google uveo Smart Reply u Hangouts Chat Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SmartKompanija Google je inkorporirala Smart Reply dodatak unutar Hangouts Chat-a, te korisnici se mogu opredeliti između tri opcije za brze odgovore koje mogu izabrati, editovati i poslati.

Čelnici su izjavili da dodatak funkcioniše pomoću tehnike mašinskog učenja, sličnoj onoj koja je integralni deo Gmail-ovog Smart Reply-a.

Iz Google-a navode da je dodavanje ovog feature-a samo deo plana gde će u budućnosti celokupni G Suite imati ovakve i slične alate.

Opširnije...
 

pet

07

dec

2018

Microsoft-ov nadograđeni browser će biti dostupan i na Mac-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EdgeNakon brojnih nagađanja i glasina, kompanija Microsoft je odlučila da nagogradi svoj browser, i to koristeći open source Chromium projekat koji je baza za postojeći Google Chrome.

Najnovija verzija Edge browsera će biti dostupna korisnicima na Mac-u, Windows 7, Windows 8, kao i na Windows 10.

Opširnije...
 

če

06

dec

2018

Isprobajte Shadow of the Tomb Raider Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TombUkoliko ste fan avanturističkog serijala igara sa protagonistkinjom Lara-om Croft, Shadow of the Tomb Raider se može konačno isprobati.

Besplatni trial najnovijeg dela Tomb Raider serijala je sada dostupan za Xbox One, Playstation 4, kao i Windows, tako da ga možete isprobati pre nego što se odlučite za kupovinu.

Opširnije...
 

če

06

dec

2018

Epic Games otvara svoju digitalnu prodavnicu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FortnitePored velikog uspeha Fortnite-a, Epic Games je odlučio da lansira svoju digitalnu prodavnicu kako bi se suprostavila gigantima poput Steam-a, EA-ovog Origin-a, kao i Blizzard-ovog Battle.net-a.

Ono po čemu će se ova prodavnica razlikovati jeste to što će developeri dobijati veće prihode nego kod bilo kog drugog servisa.

Poput kreatora koji prodaju svoje iteme putem Unreal Engine Marketplace, developeri će zadržati 88 odsto prihoda, dok će ostatak preuzeti Epic.

Opširnije...
 

če

06

dec

2018

Chrome od sada blokira reklame sa sumnjivih sajtova Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleKompanija Google je ranije napominjala da će temeljna borba protiv sumnjivih websajtova početi uz kasnije verzije Chrome-a, a uz Chrome 71 koji je predstavljen, prvi koraci su uveliko preduzeti.

Uz najnoviju verziju Chrome-a, reklame sa "sumnjivih" web prezentacija koje konstantno varaju korisnike sa lažnim sistemskim upozorenjima, "close" tasterima koji ne funkcionišu, kao i ostalim štetnim sadržajem su blokirane.

Opširnije...
 

ned

02

dec

2018

Google Hangouts će verovatno biti ugašen 2020. Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HangoutsKako se nezvanično navodi, korisnici Google Hangouts aplikacije će imati priliku da je koriste do 2020. godine, kada je planirano njeno gašenje.

Internet gigant je pokrenuo ovu aplikaciju kao zamenu za Gchat 2013. godine, i ona je postepeno gasila svoje ponude tokom narednih godina, nakon što su update-i prestali, kao i mogućnost SMS messaging-a.

Opširnije...
 

sre

28

nov

2018

YouTube uklanja pop-up anotacije 15. januara Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTubeJoš u martu 2017. godine, YouTube je objavio da će annotations biti uskoro uklonjene.

Ova funkcija nudi male textboxove koji se pojavljuju tokom videa sa linkovima i dodatnim informacijama.

U maju prošle godine je obustavljen annotations editor, a uskoro će i svi postojeći annotations-i biti ukinuti.

Opširnije...
 


Strana 1 od 59