| Vesti | AXE | Lajkuj Transcend i osvoji cool JetFlash T3G USB flash
AXE

Lajkuj Transcend i osvoji cool JetFlash T3G USB flash

uvodna

Transcend 10x, mi bar’ po jednom!

 

Dragi čitaoci i PCAXE forumaši, kompanija Transcend Vam je pripremila nagrade i novu nagradnu igru. Pred Vama je i ovoga puta veoma lak zadatak. Sve što treba da uradite je da lajkujete oficijalnu Transcend Serbia facebook stranicu i da pratite uputstva iz ove vesti.

10 najsrećnijih takmičara će osvojiti po jedan Transcend JetFlash T3G 8GB USB flash!

Transcend želi da putem svoje Facebook stranice promoviše svoje akcije i uređaje, tako da ćete posle lajkovanja biti uvek biti up to date, i to isključivo na srpskom jeziku! Pročitajte ovo detaljno uputstvo u kome je opisano kako da dođete do nagrada! Srećno svim učesnicima!

 

Transcend like

 

Da bi ste osvojli neku od vrednih nagrada, sve što treba da uradite je da lajkujete Transcend Serbia facebook stranicu.

 

Transcend nagradna igra 1

 

Podelite informaciju o ovoj akciji Transcenda sa svojim prijateljima i time povećajte svoju šansu da osvojite neku od nagrada. Kao dokaz da ste lajkovali Transcend stranicu pošaljite nam e-mail na: [email protected], u sledećoj formi:

 

„Dragi Transcend,

Link ka mom facebook nalogu je:

www.facebook.com/mojnalog

I ja sam Vas lajkovao! „

 

Dakle, sve što treba da uradite posle lajkovanja je da pošalje e-mail PCAXE redakciji sa linkom ka Vašem facebook nalogu. Na taj način ćemo mi znati da li ste stvarno lajkovali Transcend Serbia stranicu.

Dana 08.10.2012. ćemo skupiti imena svih onih koji su lajkovali Transcend Serbia facebook stranicu, i onda izvući deset najsrećnijih i novih Transcend fan-ova, koji će dobiti po jedan Transcend JetFlash T3G 8GB USB flash!

 

Transcend nagradna igra 2

 

Sajt RANDOM.ORG će nasumično generisati listu, a samo izvlačenje će ići live na PCAXE You Tube kanalu kao i prošlog puta, tako da nema laži, nema prevare 🙂 (naknadno ćemo javiti tačno vreme izvlačenja). Ovoga puta će pobednici biti prvih pet i poslednjih pet takmičara sa liste.

Pravo učešća imaju svi građani Srbije čiji Facebook nalog nije mlađi od tri meseca. Naravno, imate i tu slobodu da pozovete svoje prijatelje da lajkuju Transcend Serbia facebook stranicu :-).

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar