| Vesti | AXE | Lajkuj LC-Power i osvoji vredne nagrade!
AXE

Lajkuj LC-Power i osvoji vredne nagrade!

uvodna

LC-Power je velikodušan, uzvratimo im istom merom!

 

Dragi čitaoci i PCAXE forumaši, kompanija LC-Power je velikodušna, a pred Vama je veoma lak zadatak. Sve što treba da uradite je da lajkujete oficijalnu i tek otvorenu LC-Power Facebook stranicu, i možete osvojiti vredne nagrade.

Prva nagrada je PRO-923B – Red Captor kućište, druga nagrada je m1000BL optical – Operator_5K miš, a treća LC-35U3-Acrux – USB 3.0 hard disk rack.

LC-Power želi da putem svoje Facebook promoviše svoje akcije i uređaje, tako da ćete posle lajkovanja biti uvek biti up to date, pa pročitajte ovo detaljno upustvo kako da dođete do nagrada!

 

LC-Power T

 

Da bi ste osvojli neku od vrednih nagrada, sve što treba da uradite je da lajkujete LC-Power Facebook stranicu.

 

LC-Power Like

 

Share-ujte informaciju o ovoj akciji LC-Power-a i time povećajte svoju šansu da osvojite neku od nagrada. Kao dokaz da ste lajkovali LC-Power stranicu pošaljite nam e-mail na: [email protected], u sledećoj formi:

 

„Dragi LC-Power,

Link ka mom facebook nalogu je:

www.facebook.com/pcaxe.com

I ja sam Vas lajkovao! „

 

Dakle, sve što treba da uradite posle lajkovanja je da pošalje e mail PCAXE redakciji. Na taj način ćemo mi znati da li ste stvarno lajkovali LC-Power Facebook stranicu.

Dana 17.09.2012. ćemo skupiti imena svih onih koji su lajkovali LC-Power Facebook stranicu i onda izvući tri nova i najsrećnija LC-Power fan-a! Pomoću sajta RANDOM.ORG izvućićemo tri nasumična facebook naloga, a samo izvlačenje će ići live na PCAXE You Tube kanalu, tako da nema laži, nema prevare 🙂 (naknadno ćemo javiti tačno vreme izvlačenja).

 

PRO-923B - Red-Captor ATX-Pro-Line

m1000BL - Optical Operator 5K Mice

LC-35U3 - Acrux-USB-3.0

 

Ne košta apsolutno ništa, a vredi probati ako nas pitate! Najgore što može da se desi je da kasnije budete up to date sa LC-Power proizvodima.

Naravno, imate tu slobodu da pozovete i svoje prijatelje da lajkuju LC-Power Facebook stranicu, a sam dogovor oko podele nagrade ostavljamo Vama :-).

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar