Quantcast

uto

27

nov

2018

AXEcast - 3D Štampa - Sadašnjost i budućnost Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

3DU ovom AXEcast-u smo imali prilike da popričamo sa Svetozarom Kolesarom iz 3D Republike, mesta na kojem sve što ste ikada zamislili, možete da konačno i napravite.

Zaposleni u ovoj firmi se trude da 3D tehnologiju iskoriste na najbolji mogući način, da pomognu obrazovanje i privredu, a posebno medicinu.

"Naša misija je da budemo izvor znanja o samoj 3D tehnologiji i njenim elementima: 3D štampačima, materijalima i dodatnoj opremi" - navodi se u saopštenju.

Opširnije...
 

sre

15

avg

2018

FlashbAXE: Nove komponente, novi potez YouTube-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FlashbAXEAMD, MSI i Cooler Master - šta je u ponudi?

Dobro jutro, sekiraši!

Ovih dana smo imali prilike da vidimo kako je AMD prikazao nova rešenja na ovogodišnjem SIGGRAPH-u, MSI predstavio nove komponente koje bi mogle zainteresovati, kako gejmere, tako i entuzijaste, kao i Cooler Master koji je postao bogatiji za još jednog člana familije CPU hladnjaka.

Takođe, pominje se i navodni korak YouTube-a koji bi pomogao kreatorima sadržaja. Doduše, samo za "uglednije" korisnike.

Opširnije...
 

sre

04

jul

2018

PCAXE te želi! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AXEOvo je jedan od bitnih trenutaka za PCAXE. Naime, možda će neko od vas moći da postane deo AXE ekipe gde je na vama uzbudljiv zadatak.

Bićete u prilici da pokažete znanje i veštinu tokom testiranja procesora i matičnih ploča, i to sve pod budnim okom ekipe, kao i samog Dr. Srleta koji je do sada obavljao ovu funkciju.

Štaviše, Srle će vam biti mentor koji će vam pokazati kako da pravilno identifikujete procese i elemente koje čine jednu matičnu ploču ili procesor, i sprovesti vas kroz korake testiranja.

Opširnije...
 

uto

03

jul

2018

Guglali smo evropski Amazon! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleGoogle je u saradnji sa WWF Romania stupio u udruženu akciju kako bi se delta Dunava postavila na digitalnu mapu sveta, koju redovno poseti oko milijardu ljudi.

Street View proces beleženja zapisa je otpočeo pre oko mesec dana, kada je WWF tim upravljao Sulina i Sfantu Gheorghe branšama.

Slike će biti dostupne na internetu tokom jeseni na Google Maps-u nakon što budu bile prerađene od strane Google-ovih specijalista.

Opširnije...
 

uto

19

jun

2018

Trust Giveaway! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TrustEkipo, pred vama je prilika da osvojite Trust-ov GXT 162 gejming miš koji je bio na testu u AXE recenziji kod Duleta.

Naime, u pitanju je high-precision gejmerski miš sa devet programabilnih tastera i podesivim LED osvetljenjem. Trust GXT 162 nudi 4000 DPI optički senzor, devet programabilnih tastera, softver za programiranje tastera i makroa, kao i 1.7m kabla. 

Iz razvojnog tima su naveli da, bez obzira na to koje su nam gejmerske preference, uz veliku preciznost, i praćenje brzine koje nudi Trust GXT 162 biti uvek jedan korak ispred svojih protivnika.

Opširnije...
 

sre

06

jun

2018

Wilkinson Sword Hydro Connect Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WilkinsonBradule?!

Ovoga puta smo na testu imali komponentu, i to ne bilo kakvu komponentu, već komponentu koja pomaže da vaša brada bude uredna i u stilu.

Naime, na test sto AXE-a je pristigao Wilkinson Sword Hydro Connect 5 muški brijač koji takođe štiti kožu pomoću jedinstvenog gela za hidrataciju i sprečava iritaciju kože.

Rezervoar koji se aktivira vodom sa obnavljajućom gel tehnologijom je dizajniran kako bi štitio mušku kožu od iritacije i hidratizirao je prilikom brijanja.

Opširnije...
 

ned

20

maj

2018

Project AXE-R - Epizoda 8: "Konačno hardver!" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AXE RKako sam naziv ove epizode AXE-R navodi, moćni hardver koji će biti zastupljen unutar kućišta je konačno stigao.

Ovoga puta, NeSSa će vas sprovesti kroz ono što pokreće AXE-R mašinu, i proverićemo koje komponente igraju ključne uloge.

"Projekat AXE-R napreduje punom parom, "metalnom" delu projekta je došao kraj, međutim, sada je vreme da ovaj lep hardver ubacimo u AXE-R kućište." - navodi NeSSa.

Opširnije...
 

uto

09

jan

2018

Project AXE-R - Epizoda 1: "No Excuses" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AXERPred vama je prva epizoda serijala Project AXE-R koji je pripremila ekipa sa PCAXE-a.

AXE-R je Custom High-End Desktop PC koji će činiti neke od najelegantnijih komponenti, a ovaj serijal će dokumentovati celokupan proces izgradnje Custom Build računara, kombinujući bitne životne lekcije i tehnološke procese.

U epizodi "No Excuses", saznaćemo koja je ideja vodilja ovog ambicioznog projekta, upoznati brojne stavke o samom životu u našoj zemlji, a sam Dule se potrudio da vam na najzanimljiviji način opiše celokupan razvoj ovakvog projekta.

Opširnije...
 

če

14

dec

2017

Počinje Telenor Clash Royale turnir! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TelenorTelenor Arena biće dom šestnaest najboljih Clash Royale igrača iz Srbije sa četiri nedavno odigrana onlajn turnira, četiri najbolja igrača iz Crne Gore sa dva odigrana onlajn turnira, kao i četiri najbolja igrača iz Bugarske koji će se boriti na najvećem regionalnom Clash Royale turniru.

Pre regionalnog turnira 16. decembra u Telenor Areni u okviru Games.CON festivala, održaće se nacionalni turnir za šestnaest igrača iz Srbije 15. decembra gde će se videti ko je najbolji Clash Royale igrač u Srbiji.

Opširnije...
 

pon

04

dec

2017

Šta je CAR:GO? + Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CARGOOvoga puta, Dule je testirao CAR:GO - u pitanju je nova aplikacija koja znatno olakšava pronalaženje idealnog taksi vozila, onda kada vam je najpotrebnije.

Sam interfejs aplikacije je jednostavan za snalaženje, a u ponudi je i širok dijapazon opcija.

Nakon što se registrujete i odaberete željeni način plaćanja (od PayPal, do Mastercard-a, pa sve do Telenor Banke), birajte tip vozila koji vam odgovara, u zavisnosti da li putujete sami ili ste u društvu.

Kada je podnet zahtev za vožnju, pojaviće vam se prvi slobodni i najbliži taksista, uz procenu vremena dolaska, kao i cene prilikom prethodno unesene destinacije.

Opširnije...
 


Strana 1 od 12