| Vesti | Ostalo | Žoze Murinjo zaštitno lice Top Eleven-a
Ostalo

Žoze Murinjo zaštitno lice Top Eleven-a

top eleven mourinho

Vule sa PCAXE foruma slavi!

 

Kompanija Nordeus, tvorac najpopularnije sportske video igre na planeti – Top Eleven, objavila je danas da je glavni trener fudbalskog kluba Real Madrid, ujedno i jedan od najpoznatijih ljudi u ovom sportu, Žoze Murinjo, potpisao ekskluzivni ugovor sa ovom kompanijom i pojaviće se kao zaštitno lice igre Top Eleven!

Murinjo će krasiti naslovnu stranu igre, njenu stranicu na Facebook-u, ikonicu na Android i iOS sistemu i biti deo kompletnog vizuelnog identiteta Top Eleven-a. Možda još važnije od toga, proslavljeni trener će dočekivati nove menadžere u igri i pomagati im da napreduju kroz tutorijal odnosno prve korake u menadžerskom poslu. “The Special One” će savetovati igrače i kako da budu efikasniji, na šta da obrate pažnju tokom mečeva, kako da formiraju timove i taktike odnosno sa kojom strategijom da pristupe narednom okršaju.

 

 

 

top eleven mourinho 1 T

 

José Mário dos Santos Mourinho Félix, poznatiji kao José Mourinho, rođen je 26. Januara 1963. godine. Nakon što je kao pomoćni trener bio angažovan u klubovima Benfica i União de Leiria, svoju prvu pravu šansu dobija angažovanjem u Portou 2002 godine. Sa ovim timom preuzetim na polusezoni ostvaruje skor 11 pobeda, 2 izgubljena i 2 nerešena meča i zauzima treće mesto portugalske lige. Već sledeće godine Porto osvaja šampionsku titulu, potom portugalski kup, ali i Ligu šampiona 2004. Murinjo zatim sa ekipom Čelzija osvaja šest pehara za samo tri godine, postavši najuspešniji trener tog tima. Sa narednim timom, ekipom Intera, osvojio je titulu prvaka Italije, italijanskog kupa ali i podigao pehar Lige Šampiona, da bi pobede nastavio da niže u timu u kojem je i trenutno – Real Madridu. Murinjo je dobitnik i velikog broja nagrada van fudbalskog terena, poput titule “Rockstar of the Year” magazina RollingStones ili devetog mesta na listi najuticajnijih muškaraca na planeti magazina AskMen.

 

top eleven mourinho 2

 

Nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven. Opcije koje ova igra poseduje nisu viđene ni na znatno kompleksnijim naslovima za PC, a višeplatformsko okruženje i mogućnost da igru sa Facebook-a nastavite na vašem telefonu dok se u prevozu vraćate sa posla samo vas dodatno učvršćuju u ulozi vođe tima koji konstantno mora da vodi računa o svojoj ekipi.”, istakao je Žoze Murinjo.

 

top eleven mourinho 3

 

Ovaj ekskluzivni ugovor potpisan je u vreme kada Top Eleven beleži još nekoliko rekorda, pa se može reći da je početak 2013 možda i najuspešniji period za Nordeus-ov fudbalski menadžer. Početkom februara probijena je barijera od 6.000.000 fanova na Facebook-u, a samo nekoliko nedelja nakon toga prosečan broj igrača na mesečnom nivou, po statistikama nezavisne kompanije AppStats, popeo se na skoro 10.000.000, učvrstivši tako Top Eleven na poziciji najpopularnije sportske video igre na Facebook-u, ali i na planeti!

 

Nordeus

 

Žoze Murinjo je logičan izbor za Top Eleven, igru koja od igrača traži kreativnost, posvećenost, žar, želju za pobedom, ljubav prema fudbalu pa katkad i nestandardne metode vođenja ekipe”, istakao je Nikola Čavić, direktor razvoja u kompaniji Nordeus. “Potpisivanje ovog ugovora predstavlja još jednu potvrdu konstantnog unapređivanja Top Eleven-a na kojem radimo iz dana u dan. Ne samo da stalno uvodimo novitete u igru i poboljšavamo iskustvo za milione menadžera širom sveta, već i potpisivanjem ugovora sa poznatim timovima i ljudima iz sveta fudbala omogućavamo igračima još više uživanja”, istakao je Čavić.

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu….

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar