| Vesti | Ostalo | Verbatim proširuje svoju stilsku kolekciju futrola
Ostalo

Verbatim proširuje svoju stilsku kolekciju futrola

Verbatim Folio

Kompanija Verbatim, pionir u čuvanju podataka i sve značajniji igrač na polju dodataka za tablete, e-čitače i smartfone, je predstavio nove serije svojih futrola Folio, dizajniranih da zaštite elektronske uređaje prilikom svakodnevnog korišćenja.

Osim što omogućava potpuni pristup svim konektorima, dockovima, kao i kontrolama na uređajima, Verbatimove futrole Folio nude unutrašnjost presvučenu mekim materijalom kako bi se sprečile ogrebotine i spoljašnjost koja je laka za držanje i dolazi sa mnoštvom atraktivnih dezena.

 

 

Verbatim je nakon uspešnog predstavljanja modela Folio Pro vlasnicima treće i četvrte generacije iPada dodao i posebno dizajniranu futrolu Folio za iPad Mini. Folio Mini nudi pametni stalak koji omogućava korisnicima da iPad postave pod ugao koji je najbolji za korišćenje. Punjiva Bluetooth tastatura koja dolazi sa navlakom omogućava udobno kucanje za povećanu produktivnost. Zahvaljujući dobro razmaknutim tasterima koje pružaju dobru povratnu informaciju, korisnici mogu tasterima brže i sa većom tačnošću nego na ekranu osetljivom na dodir.

 

Verbatim Folio mini iPad

 

Dostupna na engleskom, francuskom, nemačkom, španskom, italijanskom, ruskom i nordijskim jezicima, kompaktna tastatura nudi specifične funkcijske tastere za Apple iOS koje omogućavaju jednostavno kopiranje, narezivanje i lepljenje teksta, kao i podešavanje jačine zvuka i osvetljenja. Cena ovog Folio modela je 6900 dinara.

 

Verbatim Folio mini tastatura

 

Verbatim je razvio Folio Flex za korisnike iPada i iPada Mini koji traže kompaktno kućište koje se jednostavno koristi i nudi dovoljno sveobuhvatnu zaštitu koja se nosi sa svakodnevnim udarcima i ogrebotinama. Navlaka sa tvrdom leđnom stranom se pretvara u stalak za gledanje u položenom načinu rada kako bi korisnici mogli da gledaju filmove ili krstare webom. Navlaka takođe dolazi sa tehnologijom Smart Cover koja štedi bateriju tako što automatski stavlja iPad ili iPad Mini u pasivni režim rada kada se zatvori odnosno u uobičajeni režim kada se otvori. Cene su 4599 din za iPad, i 3999 din za iPad Mini.

 

Verbatim Folio Flex iPad

Verbatim Folio Flex 1 Verbatim Folio Flex 2

 

Verbatimova atraktivna futrola Folio za iPad 2, 3 i 4 dolazi sa pametnim stalkom koji postavlja tablet u vodoravni položaj za gledanje filmova. Spoljašnjost ove tanke navlake izrađena je od gumiranog visokokvalitetnog materijala kako bi bilo lakše čvrsto držati je, dok unutrašnjost ima meku presvlaku za dodatnu zaštitu ekrana. Magnetni poklopac aktivira pasivan režim rada. Navlake Folio dostupne su u četiri boje: morsko plava, siva, mint zelena, kao i roze. Cena ovih folija iznosi 3999 din.

 

Verbatim Folio iPad

Verbatim Folio plava Verbatim Folio siva
   
Verbatim Folio zelena Verbatim Folio roze

 

Verbatimove zaštitne navlake Folio za Samsung Galaxy Note i Tab 10.1”, kao i Tab 7.0” opremljene su jednostavnim kliznim mehanizmom koji bez napora premešta tablet u vodoravni položaj za gledanje videa. Sofisticiranog izgleda ove futrole imaju čvrste pričvršćivače koje sigurno drže Samsungove uređaje i mekanu unutrašnjost kako bi se ekran dodatno zaštitio od ogrebotina. Magnetna kopča čvrsto zatvara futrolu i lako se otvara jednim potezom. Cene su 3999 din za Galaxy Note/Tab 10.1”, a 2799 din za Galaxy Tab 7.0”.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar