| Vesti | Ostalo | Verbatim predstavlja stilizovane zaštitne Folio futrole za iPhone, iPad i Kindle
Ostalo

Verbatim predstavlja stilizovane zaštitne Folio futrole za iPhone, iPad i Kindle

Verbatim folio bluetooth keyboard

Futrola za iPad 2 i novi iPad uključuje inovativnu mobilnu Bluetooth tastaturu

 

Verbatim je predstavio atraktivnu seriju futrola dizajniranih da zaštite vaše uređaje i istovremeno im da posebnu notu individualnosti, stila i boje. Vlasnici iPada, iPhona ili Kindlea koji za svoje uređaje traže dugotrajne zaštitne futrole biće impresionirani Verbatimovim novim elegantnim i laganim setom Folio futrola. Navlake su otporne na udarce i dizajnirane su kako bi ponudile kvalitetnu, postavljenu zaštitu od slučajnih udaraca bez dodavanja bespotrebne težine i dimenzija uređaju.

Verbatim je tokom godina stekao ugled zahvaljujući svojim proizvodima vrhunskog kvaliteta. Nova stilska kolekcija Folio dodatno opravdava ovu činjenicu. Dugotrajne, luksuzne futrole za najpopularnije tablete, smartfone i e-čitače jednostavno se koriste i štite uređaje od uticaja okoline, a istovremeno se odlikuju izuzetnim dizajnom i nude veliku vrednost za novac”, izjavio je Simon Keighley, Product Manager za Accessories & Peripherals za regiju EUMEA u kompaniji Verbatim.

 

 

Folio Pro sa Bluetooth tastaturom pretvara iPad u radnu stanicu

 

Pametno dizajniran Folio Pro namenjen je iPadu 2 i novom iPadu. Reč je o robusnoj futroli sa stalkom koji se izvlači sa praktično uklopljenom odvojivom, punjivom tastaturom. Ovakav koncept omogućava korisnicima iPada da naprave pravo radno mesto, pretvarajući tablet u notebook.

Futrola Folio Pro dolazi sa „pametnim stalkom“ – jedinstvenim, odvojivim poklopcem koji drži iPad uspravnim u položenom ili uspravnom položaju. Svi priključci na iPadu su dostupni prilikom korišćenja futrole, a dostupna je i kamera na zadnjoj strani. Dodatno, prednji poklopac je odvojiv kako bi se omogućilo korišćenje Appleovog poklopca „Smart Cover“.

 

Verbatim Bluetooth keyboard

 

Dostupna na engleskom, nemačkom, španskom, italijanskom i nordijskim jezicima ultra-kompaktna Bluetooth tastatura nudi 14 taster-prečica za iOS uključujući tastere za kopiranje, izrezivanje i zaljepljivanje teksta (cut, copy, paste), taster za funkciju poništavanja (undo), kao i taster za podešavanje jačine svetlosti i zvuka. Meki tasteri nude jasan odziv prilikom korišćenja. Folio Pro prodaje se po ceni od 11.199 RSD.

 

FolioPro T

 

Folio Slim sa Bluetooth tastaturom za iPad 2 i novi iPad

 

Verbatim je razvio Folio Slim za korisnike iPada koji traže futrolu i zamenu za softversku tastaturu koja je manje čvrsta od modela Folio Pro, a ipak pruža adekvatnu zaštitu za ekran, mogućnost korišćenja u oba položaja i tastature sličnu onoj na notebook računarima. Tanja od 19 mm (uključujući iPad), ova kompaktna i lagana alternativa omogućava potpuni pristup svim iPadovim funkcijama. Folio Slim prodaje se po ceni od 7.999 RSD.

 

Folio za Amazon Kindle

 

Zaštitne futrole Verbatim Folio za Kindle Fire 7” i HD 7” nude jednostavan klizni mehanizam za brzo prebacivanje u položeni način rada prilikom gledanja videa. Folio za standardni Kindle uključuje LED svetlo za lakše čitanje u mraku i pri slabom osvetljenju. Svi modeli nude hvataljke koje čvrsto drže Kindle u futroli i mekanu unutrašnjost za dodatnu zaštitu ekrana. Pažljivo dizajnirana spoljašnost i lepe metalik boje uključujući srebrnu, biserno belu i bronzanu, poboljšavaju eleganciju. Cena iznosi 2.799 RSD.

 

FolioSlateforKindleFire T

 

Folio za iPad Mini

 

Verbatimova futrola Folio dizajnirana za iPad Mini dolazi uz pametni stalak (Smart Stand) koji omogućava postavljanje tableta u položeni položaj za gledanje filmova. Spoljašnjost ove tanke navlake napravljena je od visokokvalitetnog gumiranog materijala koji olakšava držanje, dok unutrašnjost ima meku oblogu radi zaštite ekrana i udobnost. Folio za iPad Mini dostupan je u mnogo atraktivnih boja uključujući plavu, sivu, narandžastu, zelenu i ružičastu. Cena ove folije je 3.299 RSD.

 

Folio-iPadmini TFolio-Ipadmini-green T

Folio-iPadmini-pink T

 

Folio za iPhone 5

 

Verbatimov Folio Pocket za iPhone 5 je jednostavan način na koji vlasnici iPhonea mogu zaštititi svoj uređaj od ogrebotina i oštećenja. Visokokvalitetno kućište nudi lak pristup svim tasterima i funkcijama bez potrebe za vađenjem uređaja.

 

FolioPocketforiPhone5 TFolioPocket-liquorice-foriPhone5 T

 

iPhone se savršeno uklapa u tvrdo ležište u unutrašnjosti futrole. Magnetni mehanizam za pričvršćivanje drži futrolu čvrsto zatvorenom, a ipak dozvoljava lako i brzo otvaranje. Dostupan u smeđoj, žutoj i crnoj boji, Folio za iPhone dolazi sa pametnim stalkom koji postavlja uređaj u položaj prikladan za gledanje filmova. Cena ove folije iznosi 2.199 RSD.

 

Izvor: Verbatim

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar