Quantcast

uto

14

nov

2017

Tim proWINCE odneo pobedu na HyperX Cup-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

HyperX CupŠansu da pokažu šta znaju u igri Counter-Strike: Global Offensive, su imali brojni timovi na prvom ovogodišnjem HyperX Cup-u, koji je održan u Ultra Centru Galaktika u TC Delta City, 11. novembra, sa početkom u 12h.

Od 190 timova koji su se žestoko borili, ipak su tu čast da stignu u finale imala dva tima - tim "proWINCE", kao i tim "viciouss".

Timovi sa prostora čitave bivše Jugoslavije su prošli kroz brojne izazove, igrali su se mečevi na dve pobede, a ova dva tima su se najbolje pokazala.

Brojne HyperX nagrade su očekivale one najbolje koji su prisustvovali finalnim mečevima u subotu 11. novembra.

Tim "proWINCE" su činili David "SEN1K" Seničić, Filip "aVN" Belojica, Nikola "Zer0x" Stojanović, Kosta "kostinh0" Anđić i Aleksandar "Impluse" Stankić, dok su iza tima "viciouss" stajali Radomir "raw" Vučinić, Aleksa "axelera" Srećković, Sener "SENER1" Mahmuti, Pavle "maden" Bošković, Borče "boro" Gorgievski.

Tim "viciouss" je odneo pobedu u prvom meču uz rezultat 16:11, dok je ekipa "proWINCE"-a odlučila da iznenadi protivnike za drugi meč. To im je pošlo za rukom, i time je ovaj tim ugrabio rezultat od 16:11.

 

HyperX Cup 01

 

U trećem odlučujućem meču, oba tima su dala sve od sebe, ali je tim "proWINCE" završio meč uz rezultat 16:6. Nakon pobede, održan je revijalni meč pobedničkog tima protiv tima YouTube-ra koji su podržali HyperX Cup. Kika, Proka (PCAXE), Cile (Srpski Tutorijali), SupremeNexus, kao i Nexen su bili u prilici da se bore protiv "proWINCE" tima.

Ipak, pobednički tim je odneo pobedu nad Youtuber-ima rezultatom 16:9. Timovima su uručene medalje, a "proWINCE" tim može da se pohvali HyperX Cup peharom, kao i paketom HyperX periferija: HyperX Cloud Revolver S, headset sa Dolby Headphone tehnologijom koja omogućava Dolby TM 7.1 Surround Sound, HyperX Alloy Elite Red, mehaničku gejmersku tastaturu sa MX Cherry Red prekidačima i čeličnom konstrukcijom radi izdržljivosti i mnogim drugim pogodnostima za gejmere, kao i HyperX Pulsefire FPS gejmerski miš u paketu sa HyperX Fury S podlogom.

 

HyperX Cup 02

 

Medijsku podršku HyperX Cup turniru je omogućio KlanRUR, dok se za tehničku podršku pobrinula kompanija Monitor Systems iz Beograda. 

 

Izvor: HyperX Gaming

 

Komentarišite na forumu...