| Vesti | Ostalo | Ruski Burger King i kriptovalute
Ostalo

Ruski Burger King i kriptovalute

BurgerKingWhooper

Zaboravite na plastične kartice lojalnosti koje su do sada uručivali radnici Burger King-a u Rusiji, jer ćete od sada biti u prilici da budete nagrađeni kriptovalutom.

BK Lounge je predstavio koncept Whoopercoins-a – kada mušterije poruče svoju hranu, dobijate određeni broj valute koji kada skupite dovoljan broj možete zameniti za bilo koje proizvode u ponudi, kao što su nuggets-i, burgeri, kao i King Bouqet kofe.

Preko Waves platforme je do sada preneto preko milijardu Whoopercoin, a kako čelnici nalažu, ako potražnja bude sve veća i veća nastaviće se podela. Whoopercoin je inače dobio naziv po poznatom burgeru iz porodice Burger King proizvoda.

U saopštenju javnosti stoji da gosti dobijaju jedan Whoopercoin za svaku potrošenu rublju, a Whooper burger se može reedem-ovati za 1700 Whoopercoin-sa.

Whoopercoin-si se mogu prebacivati i prodavati, možete sačuvati svoje skupljene poene, slati ih prijateljima, ili novim kupcima. Burger King će takođe izdati aplikacije za proveru poena i strategije na Apple Store-u i Google Play prodavnici.

 

Izvor: Waves

 

Komentarišite na forumu

Tagovi