| Vesti | Ostalo | Razer otvara novi štab u Singapuru
Ostalo

Razer otvara novi štab u Singapuru

Razer

Kompanija Razer je pre par dana objavila svoj plan za dugoročni zakup nove lokacije sa sedištem u tehnološkom i medijskom središtu Singapura.

Preduzeće predviđa da će se tim u novi objekat preseliti do 2020. godine, a u izveštajima navode da je obležen veliki rast u prodaji i prihodima u prvoj polovini 2018. godine.

Razer-ovi planovi za novi štab takođe obeležavaju planovi daljeg rasta kompanije na polju eSporta i gejming industrije.

Min-Liang Tan, suosnivač i izvršni direktor Razer-a je naveo: „Oduševljeni smo što možemo da najavimo naš novi dom za zaposlene u Razeru i zajednicu u regionu.

Ovaj potez takođe predstavlja našu podršku singapurskoj vladi u naporima da razvije vrhunsku lokaciju za tehnološke inovacije i privlači jaku bazu tehnoloških talenata.

Ovo je uzbudljivo vreme za nas dok nastavljamo da unapređujemo naše poslovanje na osnovu snažnog rasta tržišta eSporta i igara širom sveta.“

Novo sedište će pokriti procenjenu površinu od oko 19.300 kvadratnih metara u zgradi sa sedam spratova, koja sadrži poznate elemente dizajna kompanije, a u izgradnji učestvuju Razer-ovi dizajneri, kao i spoljne arhitekte.

 

Razer 01

 

Izvor: Razer

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi