Quantcast

sre

10

avg

2016

Produžene prijave za Nordeus backend praksu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Produžene prijave za Nordeus backend praksuOstalo je još  12 dana do zatvaranja konkursa za plaćenu praksu iz oblasti backend developmenta koju u svojoj beogradskoj kancelariji organizuje kompanija Nordeus. Studenti koji prođu testiranje, počeće sa praksom 15. septembra, a tokom tri meseca trajanja obuke imaće priliku da se upoznaju sa jedinstvenim načinom pravljenja igara.

Budući polaznici radiće direktno na Top Eleven-u, jednoj od najpopularnijih sportskih igara na svetu, a rezultat njihovog rada koristiće milioni korisnika širom sveta. Praksa će biti organizovana u timu koji razvija ovu igru, a svaki od polaznika sarađivaće sa svojim mentorom koji će biti odgovoran za njihovo učenje i napredak.

 

 

Produžene prijave za Nordeus backend praksu 01

Za backend praksu mogu da konkurišu studenti osnovnih ili master studija računarskog inženjeringa, a od kandidata će se zahtevati poznavanje algoritama i struktura podataka, rad sa bazama podataka i komunikacija sa frontend slojem. Nakon perioda selekcije, koji će trajati od 23. avgusta do 9. septembra, najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi od 15. septembra. Studentima van Beograda Nordeus obezbeđuje i smeštaj i hranu tokom trajanja prakse, a najbolji pojedinci mogu dobiti i priliku da rade u kompaniji Nordeus nakon ovog tromesečnog iskustva.

 

Izvor: Nordeus

 

Komentarišite na forumu ...