| Vesti | Ostalo | Partnerstvo HyperX i NBA „76ers“-a
Ostalo

Partnerstvo HyperX i NBA „76ers“-a

HyperX NBA

Čelnici kompanije HyperX su izjavili da su uspostavili saradnju sa NBA timom Philadelphia 76ers, kao i saradnju sa eSports franšizom Team Dignitas.

Tokom sezone 2017-2018, HyperX će učestvovati sa klubom 76ers u više aktivacijskih elemenata tokom igre, uključujući i LED brendiranje u areni i na terenu, vidljivost na tabli sa rezultatima, konkurse i večeri kada će se poklanjati HyperX proizvodi.

Istovremeno, Team Dignitas i 76ers-i će raditi sa HyperX-om kako bi se stvorio zajednički brendirani video sadržaj, uz timske aktivnosti i video vinjete, kao i banere na web-sajtovima kluba 76ers i Team Dignitasa.

Team Dignitas je postao deo Philadelphia 76ers-a u septembru 2016. godine, i posluje sa Harris Blitzer Sports & Entertainment, koji uključuje NHL tim New Jersey Devilse i Prudential Center, jednu od Top 5 arena za sportove u SAD.

Igrači Team Dignitasa biće u prilici da koriste čitavu liniju HyperX gejmerskih proizvoda uključujući headset-e, tastature, miševe i podloge za miševe tokom vežbanja i takmičenja u turnirima širom sveta.

Takođe, Philadelphia 76ers će se takmičiti u predstojećoj NBA 2K Ligi, prvoj eSports ligi NBA-a. Tim 76ers i HyperX se nadaju da će se gejmerska zajednica proširiti, kao i da će tokom 2018. godine gejming događaji u arenama biti u porastu.

“HyperX oprema pruža neprevaziđen kvalitet zvuka i preciznost za igrače Team Dignitasa tokom treniranja i najelitnijeg takmičenja na svetu, pa je logično što je ključni član našeg tima i partner godinama,” izjavio je Čed Bigz, senior potpredsednik marketinga za partnerstva u Harris Blitzer Sports & Entertainment-u.

“Ponosni smo što će ovaj svetski eSports brend sada postati deo priče ljubitelja Philadelphia 76ersa, budući da HyperX postaje zvanični gejming hedset jedne od najlegendarnijih NBA franšiza u istoriji. Radujemo se što ćemo predstaviti HyperX gejmerske hedsete, tastature i miševe navijačima 76ersa kroz dinamične aktivacije tokom igre i izazovan digitalni onlajn sadržaj.”

“Kako se tradicionalni sport i eSport spajaju, a entuzijazam obožavatelja raste, kompaniji HyperX je veliko zadovoljstvo da bude prva kompanija koja se bavi gejmerskom opremom koja će podržati NBA tim,“ izjavio je Pol Liman, potpredsednik kompanije HyperX EMEA.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu