| Vesti | Ostalo | Microsoft 365 – Novo poslovno rešenje
Ostalo

Microsoft 365 – Novo poslovno rešenje

MicrosoftSolutions

Kompanija Microsoft je najavila Microsoft 365 na svojoj godišnjoj konferenciji partnera. U pitanju je novi set rešenja za kompanije i radnike, koji spaja Office 365, Windows 10, kao i Enterprise Mobility + Security. Čelnici su naglasili dami Microsoft 365 da su u pitanju rešenja za sve ljude koji traže fleksibilnost na poslu, kako i gde rade i daju im nove načine za međusobnu saradnju, sve dok kompanijski podaci bivaju zaštićeni.

Microsoft 365 se sastoji od Microsoft 365 Enterprise, kao i Microsoft 365 Business. Enterprise 365 predstavlja, po rečima čelnika Microsoft-a, korak dalje od njihove Secure Productive Enterprise ponude poslovanja, i koga krase Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise kao i Enterprise Mobility + Security. Paket je dizajniran za veće organizacije i navodi svoje zaposlene da jačaju međusobnu saradnju i da budu kreativni.

365 Business, je dizajniran za mala i srednja preduzeća koja zapošljavaju do 300 korisnika, i integriše Office 365 Business Premium sa usklađenim bezbednosnim sredstvima kao i sredstvima za rukovođenje Windows-a 10 i Enterprise Mobility + Security. Takođe, paket poseduje centralizovanu konzolu za skladištenje uređaja i korisnika na jednu lokaciju.

 

Izvor: Microsoft

 

Komentarišite na forumu…