Quantcast

sub

21

okt

2017

HyperX Cup - takmičenje u CS:GO Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CSGOPočele su prijave za HyperX Cup, takmičenje u Counter Strike: Global Offensive igri, koje će trajati do 1. novembra u 14 časova, a finale će se održati 11. novembra u prostorijama centra Galaktika u TC Delta City.

Kako bi takmičari prijavili svoje petočlane timove, potrebno je da pošalju prijavu na email adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , koja mora sadržati ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje će se koristiti u igri.

Turnirski mečevi će se igrati online u periodu od 2. do 9. novembra, dok će ekipa koja se plasira u finale igrati protiv tima domaćih YouTubera koji čine Kika, PCAXE, Cile ST, Supreme Nexus i Nexen.

Svi mečevi u okviru turnira će se igrati na dve pobede, a svaki član pobedničkog tima dobiće HyperX paket periferija: HyperX Cloud Revolver S, premijum headset sa Dolby Headphone tehnologijom koja omogućava Dolby TM 7.1 Surround Sound, HyperX Alloy Elite Red, mehaničku gejmersku tastaturu sa MX Cherry Red prekidačima i čeličnom konstrukcijom radi izdržljivosti i mnogim drugim pogodnostima za gejmere i HyperX Pulsefire FPS gejmerski miš u paketu sa HyperX Fury S podlogom.

 

CSGO 01 T   CSGO 02 T   CSGO 03 T

 

Ime tima koji se plasira u finale biće objavljeno nakon završetka turnira. Finale u centru Galaktika je omogućila kompanija Monitor Systems iz Beograda, koja je obezbedila računare i tehničku podršku za ovu priliku.

Svi računari će biti opremljeni HyperX igračkim periferijama (Cloud Revolver S hedset, Alloy Elite Red tastatura, Pulsefire FPS miš i Fury S podloga) kako bi timovi imali najbolje iskustvo u igranju.

Ukoliko imate tim od pet igrača, treba da pošaljete mejl sa naslovom „HyperX Cup – IME TIMA“ najkasnije do 1. novembra u 14 časova na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Prijava mora da sadrži ime tima, kontakt telefon, imena svih članova tima, kao i nadimke koje koriste u igri. Medijsku podršku za HyperX Cup turnir je omogućio KlanRUR, dok je za tehničku podršku zaslužna kompanija Monitor Systems iz Beograda.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu...