| Vesti | Ostalo | Gigabyte najavio “High on Ivy“ takmičenje u overkloku
Ostalo

Gigabyte najavio “High on Ivy“ takmičenje u overkloku

uvodna

Kompanija Gigabyte, jedan od najvećih proizvođača matičnih ploča i grafičkih karti je, u saradnji sa dobro poznatim portalom HWBOT.org najavila “High on Ivy“ overklok takmičenje. Na ovom takmičenju će se učesnici nadmetati za svetske rekorde u četiri kategorije, kao  i Gigabyte ploče sledeće generacije.

 

 

Gigabyte je pozvao sve članove HWBOT portala da od prvog do tridesetog juna nateraju svoje otključane Ivy Bridge procesore do krajnjih limita, sa šansom da osvoje Gigabyte ploču nove generacije. Pravila su jednostavna: nabavite bilo koju Gigabyte Z77 ploču i postignite najveći mogući rezultat u nekoj od četiri kategorije. U prvoj kategoriji, takmičari će juriti najveću frekvenciju validiranu sa programom CPU-Z, u drugoj kategoriji će se vrednovati najviši postignut takt RAM memorije, dok će se u kategorijama tri i četiri takmičari boriti za najbolji rezultat u SuperPi 32M i Wprime 1024M benčmark alatima. U slučaju da se u nekoj od kategorija desi nerešen rezultat, SuperPi rezultat će odrediti pobednika.

 

GIGABYTE 01

 

Pobednici ovog takmičenja će biti među prvima koji će dobiti nove ploče sa “top-secret“ značkom, i koje će Gigabyte predstaviti sledeći mesec. O ovim pločama trenutno nema konkretnih informacija, ali sigurno je da su dizajnirane tako da budu vrlo važan alat u obaranju svetskih rekorda u overkloku.

Detaljnije informacije o pravilima takmičenja, sistemu bodovanja, kao i opšte informacije možete dobiti na takmičarskoj strani koja je hostovana na HWBOT.org portalu.

 

Izvor: Gigabyte


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar