| Vesti | Ostalo | Četvrt veka Kingstona!
Ostalo

Četvrt veka Kingstona!

uvodna

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda je nedavno proslavio 25 godina poslovanja kao najveći proizvođač memorija za računare i druge uređaje.

Kingston je osnovan 17. oktobra 1987. godine od strane direktora i su-osnivača Juhn Tu-a i operativnog direktora i su-osnivača David Sun-a.

Poslovni duh vlasnika i uspeh kompanije su tokom godina priznati globalno. Kingstonove ključne vrednosti kao što su poštovanje, lojalnost, fleksiblinost i integritet su kreirale korporativnu kulturu za primer, kulturu koja vodi naš odnos sa korisnicima, partnerima i proizvođačima, kojima Kingston duguje svoj uspeh.

 

 

Osećam se ponosno i izvanredno što sam deo ove kompanije. Ono najbolje posle 25 godina su ljudi koji rade ovde, naši partneri i sve druge veze čiji smo deo bili tokom godina”, izjavio je John Tu, direktor i su-osnivač kompanije Kingston. “Zadivljen sam kada pomislim odakle smo krenuli i dokle smo stigli danas, radujem se narednih 25 godina.”

Video snimak povodom 25 godina ove poznate kompanije:

 

 

Srećan 25. rođendan stari dobri memorijski druže, PCAXE ti želi sve najbolje!

 

 Izvor: Kingston


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar