| Vesti | Ostalo | Canon nagrađen za energetsku efikasnost i inovativnost
Ostalo

Canon nagrađen za energetsku efikasnost i inovativnost

Organizacija Buyers Laboratory LLC (BLI) dodelila je kompaniji Canon, svetskom lideru u rešenjima za grafiku, sedam priznanja za energetsku efikasnost: šest nagrada za izvanredna dostignuća, kao i nagradu za najbolju seriju proizvoda.

 

 

 

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj, ne bi li došao do potpunih i inovativnih proizvoda i usluga koje bi zadovoljile kreativne potrebe potrošača. Od fotografa-amatera, pa sve do štamparskih preduzeća, Canon čini da svaki potrošač razume njihovu spostvenu strast za fotografijom. Canon veruje da je razumevanje potreba društva i okoline sastavni deo dobre poslovne prakse. Ovo je i deo njihove korporativne filozofije Kyosei : Živeti i raditi zajedno za opšte dobro.

 

Canon-imagerunner-advance

 

Šest Canon uređaja – imageRUNNER ADVANCE 6075 Series (75-ppm), imageRUNNER ADVANCE 4051i (51-ppm), imageRUNNER ADVANCE 4025i (25-ppm), imageRUNNER ADVANCE C2030i (30-ppm), i-SENSYS LBP6670dn (33-ppm) i i-SENSYS LBP6680x (33-ppm) je dobilo priznanje za izvanrednu energetsku efikasnost nakon temeljnih laboratorijskih testova organizacije BLI. U testu koji simulira realno radno okruženje, Canonovi uređaji su trošili između 37 i 62 odsto manje energije od konkurentskih rešenja. Pored toga, oni imaju niz ekoloških funkcija koje korisnicima omogućavaju da smanje uticaj na okruženje, a među njima su pregled pre štampanja, režim uštede tonera, automatska dvostrana štampa, kao i faks i sken funkcija bez velikog zagrevanja uređaja.


Izvor: Canon


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar