Quantcast

ned

23

sep

2018

"The Room" - Najgori film svih vremena na Jutjubu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TheRoomFilm The Room iz 2003. godine je postao jedna vrsta fenomena - ali ne na način na koji bismo očekivali.

Tommy Wiseau, strastveni režiser je odlučio da svetu isporuči dramu koja bi srušila box office rekorde, a umesto toga, posetioci bioskopskih sala su dobili najbolju slučajnu komediju ikada snimljenu.

Sam "uspeh" filma su krasile brojne kritike poput one da je ovaj film "Građanin Kejn loših filmova", da bi nakon toga ovaj film postao svojevrsna atrakcija do te mere da su ljudi nastavljali da dolaze u bioskope na specijalne ponoćne projekcije, oblačili se u kostime likova iz filma, citirali replike, i uživali u The Room tematskim eventima.

Opširnije...
 

pet

14

sep

2018

Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SAPNa ceremoniji SAP Quality Awards, održanoj 11. septembra u Sopotu u Poljskoj, Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije osvojilo je zlatnu medalju za projekat SAP Sourcing, koji se odnosi na objedinjavanje svih segmenata procesa nabavki, kao i na sprovođenje e-nabavki električne energije.

SAP Sourcing rešenje osvojilo je prvo mesto u kategoriji „Fast delivery“ projekata na takmičenju SAP projekata iz zemalja centralne i istočne Evrope.

Opširnije...
 

če

06

sep

2018

Koncert Pol Makartnija uživo na YouTube-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PaulLegendarni član nekadašnje postave muzičkog fenomena The Beatles, i uspešni muzičar Pol Makartni je odlučio da vas uvede u svoj svet muzičkog opusa.

Makartni će izvesti "intimni" koncert koji će biti emitovan na YouTube-u 7. septembra, u jedan izjutra po našem vremenu (8PM ET), u sklopu YouTube Original produkcije.

Ovo će ujedno biti i uvertira u njegov novi album Egypt Station, međutim, bićemo u prilici da se podsetimo poznatih pesama iz dana sa Beatles-ima, kao i bendom The Wings.

Opširnije...
 

sub

01

sep

2018

Svako slovo je robna marka - Brand New Roman font Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VelocityDigitalni studio Hello Velocity je kreirao font koji ujedinjuje svetski poznate logotipe.

Tim je predstavio font pod nazivom Brand New Roman koji je po njihovim rečima zamišljen kao kritika konzumerizma.

"Svako slovo i broj nude određeni korporativni logotip, i oni koji su iskorišćeni su izuzetno popularni, što naglašava koliko su ove kompanije zauzele veliko parče naše svakodnevnice" - navodi se između ostalog u saopštenju.

Opširnije...
 

ned

26

avg

2018

Pokemoni se stream-uju na Twitch platformi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PokemonNa Twitch-u su fanovi brojnih serijala mogli da uživaju u maratonima koje je ovaj tim pripremio, počevši od mirnog učenja slikanja uz Bob Ross-a, ili praćenja avanturi izvesnog Time Lord-a u svom TARDIS-u kroz Doctor Who serijal.

Nakon svih njih, Pokemoni su sledeći serijal koji će dobiti ovakav tretman.

Počevši od sutra pa 2019. godine, Twitch će strimovati šestnaest Pokemon filmova i devetnaest sezona televizijske serije ove megapopularne franšize.

Opširnije...
 

sub

18

avg

2018

Strimujte Prince-ove pesme od 90ih do 2010ih Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PrincePopularni muzičar Prince nije bio preterano oduševljen idejom streamovanja svojih pesama,  kao i postavljanjem istih na YouTube kako bi svi mogli da uživaju u liku i delu umetnika koji je spajao pregršt žanrova tokom svoje muzičke karijere i osvajao brojne nagrade, uz singlove koji su obeležili decenije poput "Purple Rain" ili "When Doves Cry".

Nakon njegove smrti, otvoren je zvanični Prince-ov kanal, a sve više i više pesama je polako počelo da se pojavljuje na mreži.

Opširnije...
 

uto

14

avg

2018

YouTube navodno plaća kreatorima promocije novih dodataka Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YTKako navodi poznati sajt Bloomberg, YouTube plaća neke od kreatora na platformi u iznosima počevši od stotinak hiljada američkih dolara, kako bi koristili i promovisali funkcije kao što su pretplate i zabeleženi komentari u ćaskanju.

Izveštaj ne identifikuje koji su kreatori u pitanju , kako uslovi njihovog dogovora nisu javni i samim tim, kreatori ne žele da rizikuju strpljenje YouTube čelnika, tako da možemo samo da nagađamo koji su kreatori u pitanju.

Opširnije...
 

če

02

avg

2018

Pratite Lollapalooza festival na Red Bull TV ovog vikenda Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LollaPolako se bliži muzički festival Lollapalooza, gde između ostalog nastupaju brojni alternativni rok, pank rok, hip hop, hevi metal, kao i elektronski bendovi, i za fanove ovog festivala to će biti četiri dana raznih događaja u Čikagu.

Za sve ostale koji bi želeli da ostanu u toku sa dešavanjima njihovih omiljenih bendova, Red Bull TV misli da može da vam pomogne oko toga.

Počev od četvrtka u jedan ujutru po našem vremenu, bićete u prilici da pratite nastupe tačaka poput The Weeknd, Jack White, kao i grupe Arctic Monkeys.

Opširnije...
 

če

02

avg

2018

Hakerski napad na Reddit - prikupljene email adrese i lozinke Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RedditMesecima unazad, nepoznati haker je uspeo da zakorači u par Reddit-ovih sistema, i prikupi trenutne email adrese i backup baze podataka od 2007 koja je sadržala lozinke naloga.

Kompanija je uveravala svoje korisnike da napadač nije dobio write access za bilo koji sistem i nije mogao menjati bilo kakve zapisane informacije.

Reddit od tada drži svoje proizvodne sisteme i API ključeve pod bravom uz unapređenje svog sistema nadgledanja i evidencije.

Opširnije...
 

pon

16

jul

2018

Microsoft i National Geographic udružili snage radi AI istraživanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MicrosoftMicrosoft i National Geographic su partneri na novom programu koji će usmeriti milion dolara ka projektima koji koriste AI za rešavanje problema životne sredine.

Između pet i 15 projekata biće izabrani kao saradnici AI for Earth Innovation Grant programa, a dobitnici istraživanja će dobiti sredstva, pristup Microsoft-ovom Cloud-u i AI alatima, uključivanje u zajednicu National Geographic Explorer Community i vezu sa National Geographic Labs-om.

Opširnije...
 


Strana 1 od 50