Quantcast

uto

19

sep

2017

Microsoft održava Mixed Reality event 3. oktobra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WMR EventMicrosoft ima velike planove oko augmentovane i virtuelne realnosti, i zato je za 3. oktobar najavljen Windows Mixed Reality event za medije u San Francisku.

Opširnije...
 

sre

13

sep

2017

Reddit: Manje neprijatnosti nakon banovanja hate grupa Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Reddit HateKada je poznati sajt Reddit uklonio hate grupe kao što su /r/coontown (subreddit poznat po vređanju crnačke populacije) ili /r/fatpeoplehate (gojazne osobe), brojni korisnici su izrazili negativne stavove po pitanju administratora ovog servisa i kritikovali ih kako guše slobodu govora.

Međutim, prema istraživanju sprovedenom od strane Instituta za tehnologiju u Džordžiji, taj potez je samim tim doprineo daljem uspehu platforme. Reddit je gušenjem upravo ovakvih podforuma redukovao govor mržnje, kao i gasio klonove istih.

Opširnije...
 

sre

13

sep

2017

Facebook-ovo Donate Now dugme i za evropske korisnike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Facebook DonateDonate Now je dugme koje je omogućilo korisnicima da direktno doniraju novac raznim humanitarnim akcijama, kao i neprofitnim organizacijama i koje je implementirano pre dve godine za američke korisnike Facebook-a.

Ranije ove godine, tim iza Facebook-a je odlučio da proširi ovu akciju i za lične fundraiser kampanje, a sada, ovu funckiju mogu koristiti i korisnici u Velikoj Britaniji, kao i u ostatku Evrope.

Opširnije...
 

uto

12

sep

2017

EKWB proslavlja 100k pratioca na Facebook-u uz Giveaway Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

EKWB GiveawayEKWB od sada prati preko 100.000 fanova koji su željni novih informacija o komponentama za vodeno hlađenje i čelnici su odlučili da proslave to sa njima tako što će organizovati Giveaway.

Kako biste učestvovali u giveaway-ju, EKWB je pripremio kratku anketu koju morate da popunite kako bi ste se kvalifikovali za izbor.

Opširnije...
 

pon

11

sep

2017

Nintendo Direct stream 13. septembra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nintendo DirectČelnici kompanije Nintendo su najavili da će se održati 45-to minutni stream koji će prikazati nove projekte ove kuće, tako da bi zainteresovani fanovi trebali da se pripreme ovog utorka na sredu, tačno u ponoć.

Opširnije...
 

sub

09

sep

2017

Indiegogo - Uz projekat dostaviti status kao i rizike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

IndiegogoKako su uz crowdfunding realizovani brojni projekti, uz njih dolaze i brojni rizici kao što su brojna odlaganja projekta usled raznih nepredviđenih okolnosti, ili u najgorem slučaju, prekidanje celokupne kampanje.

Da se korisnici ne bi dovodili u ovakve neprijatne situacije, tim iza Indiegogo-a je odlučio da integriše nova pravila gde se od organizatora projekata očekuje da navedu još informacija o njima, kao i da na mesečnoj bazi obaveste one koje su ih podržali o trenutnom stanju.

Opširnije...
 

pet

08

sep

2017

Blizzard otvara sledeći eSports stadion u Los Anđelesu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BlizzardArenaU martu ove godine, Blizzard je otvorio prvu eSports arenu u Taipeiju, a od 7. oktobra Blizzard Arena Los Angeles konačno otvara vrata povodom svog prvog eventa - prve sezone Overwatch Contender plejofova.

Opširnije...
 

pet

08

sep

2017

YouTube: Poboljšane stream performanse kao i live chat Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YoutubeLiveYouTube je najavio set novih dodataka koji su sada dostupni korisnicima koji livestream-uju.

Kako bi YouTube Live bio dosta funkcionalniji i efektivniji po svoje korisnike, čelnici su u saopštenju naveli da su neke od promena umanjen latency, kao i efektivnija moderacija chat box-a.

Opširnije...
 

sre

06

sep

2017

Safex Developers - Noviteti za "rudare" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SafexKriptoZa one koje se interesuju u BitCoins-e, beogradska kompanija Safex Developers je najavila niz noviteta koje će uskoro stići za sve one koji barataju kriptovalutama. Razvojni tim je takođe najavio i da će nastaviti sa obrazovanjem šire populacije o novim mogućnostima upravljanja vašim valutama, kao i da će pomoći svakom ko je tek kročio u ovaj vid transakcija. 

Opširnije...
 

pon

04

sep

2017

Giphy će vam reći najpopularnije GIF-ove Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GiphyPopularAko ste u potrazi za onim najpopularnijim GIF-ovima, Giphy će vas lako uputiti ka njima.

Poznati GIF sajt je omogućio svima da provere kolika je popularnost GIF-ova pomoću njihovog brojača, i samim tim provere i koji se distribuiraju najviše među korisnicima interneta, bilo da su poznate ličnosti ili njihovi fanovi.

Opširnije...
 


Strana 1 od 43