Quantcast

pon

19

feb

2018

Schwarzenegger se priključuje nastavku Kung Fury-ja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Kung FuryOsim vesti o nastavku Kung Fury, instant hitu režisera David Sandberg-a, stiže i vest da će se u akcionoj komediji smeštenoj u Miami-ju 80ih takođe naći i Arnold Schwarzenegger.

On će se priključiti prethodno najavljenoj postavi gde se između ostalog pominju Michael Fassbender i David Hasselhoff. Sam David Sandberg će takođe glumiti i producirati film pod svojom Laser Unicorns kompanijom.

Opširnije...
 

pon

19

feb

2018

Google uklonio "View Image" funkciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GoogleImageAko ste bili u potrazi za nekom omiljenom slikom na Google Images-u, možda ste primetili da opcija da se pregleda ta slika, odnosno da se uputite direktno na njen link, više nije dostupna.

Zvaničnici ove kompanije su izjavili da je načinjeno par promena za pregledanje slika, a jedna od njih je bila i opcija da proverite tu sliku bez posećivanja sajta koji je hostuje.

Ova odluka nije doneta iznenadno, već je ovo jedan od kompromisa nastalog nakon dogovora sa servisom Getty Images.

Opširnije...
 

pon

12

feb

2018

#GIFHistory otkriva poreklo vaših omiljenih GIF-ova Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GIFHistoryAko krstarite Internetom i naletite na neki omiljeni GIF, ali niste sigurni odakle je potekao, filmski režiser Matthew Cherry će vam pomoći u tome.

Umesto da listate brojne web sajtove koji vas možda neće odvesti na deo gde se pominje sam izvor GIF-a, ako se okrenete Twitter-u, možda će vam to krenuti za rukom.

Jednostavno, postavite link ka GIF-u čiji izvor želite da vam se identifikuje uz odgovarajući haštag #GIFHistory, i ako vam se posreći, dobićete detaljan odgovor.

Opširnije...
 

pon

29

jan

2018

Želite li bacač plamena od Elon Musk-a? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BoringNakon par nedelja tease-ovanja, Elon Musk iz The Boring Company je potvrdio da će se u prodaji naći bacači plamena.

Iz kompanije koja kopa tunele kako bi stanovnici Los Anđelesa pobegli iz kandži gužvi, stiže bacač plamena koji se prodaje po ceni od 500 dolara za pre-order, uz tvrdnju čelnika da je u pitanju "najsigurnije plameno oružje na svetu".

Za slučaj da stvari krenu po zlu, tu je i aparat za gašenje požara koji se prodaje po ceni od 30 dolara.

Opširnije...
 

če

25

jan

2018

Reddit dodao two-factor verifikaciju Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RedditZvanično je pokrenuta two-factor verifikacija na Reddit-u nakon što su beta testeri, third-party developeri aplikacija i moderatori odlučili da isprobaju ovu funkciju.

Feedback fanova je takođe bio presudan pri implementiranju dodatka, a sam Reddit naveo da two-factor dodaje veću bezbednost vašem Reddit nalogu uz drugi korak pri logovanju.

U ovom slučaju, dobićete verifikacioni kod od šest cifara koji će vam telefon generisati nakon novog pokušaja logovanja.

Opširnije...
 

pon

22

jan

2018

Kim Dotcom tuži vladu Novog Zelanda za 6.8 milijardi dolara Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

KimOsnivač poznatog sajta za razmenu podataka MegaUpload, Kim Dotcom, tuži vladu Novog Zelanda za 6.8 milijardi dolara.

Prema navodima BBC-ja koji su u posedu legalnih dokumenata, naime, Kim se odlučio na tužbu zbog uništenja njegovog posla, gubitka reputacije, propuštenih poslovnih prilika, pravnih troškova, kao i propuštenih prilika za kuću koju je rentirao.

Takođe, BBC je procenio da, da je MegaUpload potrajao do današnjeg dana, celokupni sajt za razmenu podataka bi bio vredan oko 10 milijardi dolara.

Opširnije...
 

sre

03

jan

2018

Svetska zdravstvena organizacija: Zavisnost od gejminga je bolest Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WHOSvetska zdravstvena organizacija (WHO) je zvanično klasifikovala zavisnost od gejminga kao bolest koja se može dijagnostifikovati.

Takođe, ova bolest će biti uvrštena u 11. priručnik međunarodnih klasifikacija bolesti ogranizacije (International Classification of Diseases - ICD), koji će biti pušten u javnost ove godine.

"Ipak, iako je zvanično potvrđeno njeno uvrštanje u ICD, zavisnost od gejminga se još uvek nalazi u fazi nacrta, kao i da se trenutno ona opisuje kao šablon ponavljajućeg i kontinuiranog gejming ponašanja koje je do te mere ozbiljno da poseduje prednost nad ostalim životnim interesovanjima." - navodi se između ostalog u izveštaju britanskih medija.

Opširnije...
 

pon

25

dec

2017

Crytek predstavio Crycash opciju plaćanja Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CrycashČelnici Crytek-a su objavili u svom press saopštenju da su stupili u partnerstvo sa CRYCASH, nezavisnim decentralizovanim ekosistemom proizvoda za gejmersku populaciju koji pokreće nova gejmerski orijentisana kriptovaluta.

CRYCASH se predstavio javnosti uz prodaju tokena počevši od 12. decembra ove godine, a trajaće sve do 15. januara 2018. godine.

Crytek će biti prva gejmerska kompanija koja će stupiti u partnerstvo, a samim tim će uvesti i CRYCASH opciju plaćanja za njihove proizvode, počevši od CRYENGINE-a, kao i Warface Turkey.

Opširnije...
 

če

14

dec

2017

Games.CON i Cooler Master nagrađuju! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Cooler Master GiveawayStigla su pravila Games.CON Cooler Master nagradne igre gde možete osvojiti kao glavnu nagradu MasterBox 5 kućište.

Na ovogodišnjem Games.CON, Cooler Master je udružio snage sa Ognjen Airbrushouse koji će vam kao glavnu nagradu uručiti kućište koje je on lično oslikao.

Međutim, šta je potrebno kako biste se dokopali ovakve nagrade?

Opširnije...
 

pon

11

dec

2017

Xbox One od sada pušta YouTube snimke u 4K Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTubeXbox One X kao i S konzole poseduju mogućnost praćenja 4K video materijala, dok nije postojala mogućnost gledanja YouTube klipova u 4K rezoluciji.

Ove nedelje, Microsoft će izbaciti aplikaciju za obe verzije Xbox One konzole koje nude podršku za 4K video materijale do 60 fps, ali ne i HDR.

Opširnije...
 


Strana 1 od 46