Quantcast

pon

17

jul

2017

Soundcloud-u odbrojani dani Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SoundCloudCloseNakon što je 173 zaposlenih otpušteno, stvari ne izgledaju dobro po čuveni sajt za slušanje i razmenu pesama SoundCloud. Na sastanku održanom 11. jula, činilo se da će odluka o otpuštanju 40 posto zaposlenih uspeti da održi ovu kompaniju u životu. Ovakav potez će omogućiti da SoundCloud ostane online bar do kraja trećeg kvartala ove godine.

Opširnije...
 

sre

12

jul

2017

Blue Origin raketa - Da li ste za vožnju svemirom? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BlueOriginTuristi koji žele proputovati svemirom, a koji imaju dovoljno jake živce da to i probaju, kao i nešto novca ušteđenog sa strane, će to moći i da sprovedu to u delo. Jeff Bezos i njegova Blue Origin privatna svemirska kompanija će se postarati da to bude što bliže kroz narednih par godina. Bezos namerava da lansira prve sub-orbitalne vožnje za turiste nove New Shepard rakete, kako već naredne godine.

Opširnije...
 

sre

12

jul

2017

CEBIT 2018 - Novi sadržaji i strukture Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

CEBIT2018U junu sledeće godine očekuje nas restrukturirani i potpuno novi CEBIT poslovni festival. CEBIT 2018 odisaće novim tematskim miksom - tu je potpuno novi izgled festivala, novi termin održavanja, hala koje će biti zauzete, čak i same strukture sajma. Novi CEBIT festival će biti festival digitalizacije i inovacija koji će se održavati tokom 5 dana u junu.

Opširnije...
 

pon

10

jul

2017

Microsoft 365 - Novo poslovno rešenje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MicrosoftSolutionsKompanija Microsoft je najavila Microsoft 365 na svojoj godišnjoj konferenciji partnera. U pitanju je novi set rešenja za kompanije i radnike, koji spaja Office 365, Windows 10, kao i Enterprise Mobility + Security. Čelnici su naglasili dami Microsoft 365 da su u pitanju rešenja za sve ljude koji traže fleksibilnost na poslu, kako i gde rade i daju im nove načine za međusobnu saradnju, sve dok kompanijski podaci bivaju zaštićeni.

Opširnije...
 

sre

05

jul

2017

Okršaj u League of Legends: Francuska i Italija vs Srbija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ELITEROGSredinom februara ove godine, dva tima - ASUS ROG ELITE i ARMY, su ukrstili mačeve u igri League of Legends. Nakon ovog okršaja, najbolje tek dolazi ovog vikenda. Tri Republic of Gamers tima će odmeriti snage u nedelju, 9.jula na Summoners Riftu u okviru ROG LOL BATTLE takmičenja. Naši predstavnici u ovoj igri, ASUS ROG ELITE, koji potiču sa Zapadnog Balkana, ukrstiće snage protiv francuskih predstavnika ROG E-SPORT, kao i italijanskih favorita NEXT GAMING.

Opširnije...
 

pon

03

jul

2017

Socijalne mreže u borbi protiv terorizma Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

AntiTerorU borbi protiv terorizma, novi vid saradnje koji bi mogao da pripomogne suzbijanju dolazi od unije društvenih mreža. Facebook, Microsoft, Twitter i Youtube su najavili formiranje Globalnog Internet Foruma protiv Terorizma (GIFCT), koji će pomoći da njihovi uslužni serveri i korisnici budu zaštićeni od terorista i nasilnih ekstremista.

Opširnije...
 

ned

18

jun

2017

Drugi ICT Hub Playground Fintech Hackathon Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Hackathon2017ICTZa sve one koje žele da se oprobaju u pravljenju inventivnih rešenja za softvere, bilo da su web ili mobilne aplikacije, Centar za tehnološko preduzetništvo, kompanija 30 Hills i Societe Generale banka predstavljaju drugi srpski Fintech Hackathon festival, koji će se održati od 30. juna do 2. jula u prostorijama Centra za tehnološko preduzetništvo.

Tema ovogodišnjeg hakatona se svodi na podatke, a nagradni fond za tri najuspešnija rada iznosi 5.000 evra.

 

Opširnije...
 

sre

14

jun

2017

DreamHack i HyperX sarađuju na DreamHack šampionatima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DreamHack i HyperX se udružuju za DreamHack Summer i Atlanta Rocket League šampionate

 

DreamHackHyperX 01 tPre neki dan, HyperX je najavio partnerstvo sa DreamHackom za nadolazeće DreamHack Summer i Atlanta Rocket League šampionate. Sa bogatom istorijom proizvoda od memorijskih modula, SSD-ova, USB fleš diskova do headseta, tastatura i miševa, HyperX proizvodi dizajnirani su tako da ispune rigorozne zahteve profesionalnih gejmera kako bi im osigurali pobedu.

Opširnije...
 

ned

02

apr

2017

McLaren-Honda se udružuje sa Logitechom Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Logitech McLaren HondaMcLaren-Honda je potpisala novi višegodišnji ugovor sa kompanijom Logitech, brendom globalne potrošačke tehnologije, koji postaje službeni partner tehnološke periferije.

Logitech je jedan od najpopularnijih svetskih brendova potrošačke elektronike, sa ogromnim međunarodnim dometom i distribucijom u više od 100 zemalja širom sveta.

Logitech je predstavljen na kokpitu McLaren-Honde MCL32 od subote 25.03. na Velikoj nagradi Australije u Melburnu.

Opširnije...
 

pet

24

feb

2017

BEAST eSports konferencija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Prva eSports konferencija u Srbiji i regionu

 

Beast konferencijaPrva eSports konferencija u Srbiji održaće se 5. marta 2017. u Domu omladine Beograda pod nazivom BEAST (Belgrade Esports & Athletes SummiT). eSports je organizovano takmičenje u MP video igrama, pre svega između profesionalnih igrača. Kompanije iz šire sfere delovanja, poput Audija i Nissana, NBA lige, Yahoo-a, BBC-ja, poznatih fudbalskih klubova kao što su PSG, Ajax ili Manchester City i NBA timova poput 76ers, počele su sa ulaganjem u eSports i osnivanjem svojih eSports timova.

Opširnije...
 


Strana 1 od 41