Quantcast

pet

25

jan

2019

SoundCloud ostaje bez drugog suosnivača Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SCSuosnivač SoundCloud-a Eric Wahlforss je odlučio da se povuče sa svoje funkcije na ovoj platformi za razmenu muzičkog sadržaja.

U svom saopštenju koje je podelio na Twitter-u, Wahlforss je naveo da će preuzeti savetničke obaveze počevši od 1. marta.

"Nakon više od jedanaest godina građenja naše predivne platforme, shvatio sam da je sada pravo vreme da se odmorim, prisetim i razmislim o onome što bih sledeće kreirao", navodi Wahlforss.

Opširnije...
 

sre

16

jan

2019

Aaron Sorkin zainteresovan za nastavak "The Social Network" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FacebookAaron Sorkin je spreman za nastavak filma koji prati nastanak najpoznatije društvene mreže, Facebook.

Takođe, producent filma Scott Rudin je nagovestio da bi došlo do drugog dela The Social Network, koji je naišao na pozitivan prijem kod publike i kritičara.

"Dosta se interesantnih i dramatičnih stvari odigralo od onoga trenutka kada se film završio tužbom od braće Winklevoss, kao i Eduardo Saverin-a", navodi Sorkin.

Opširnije...
 

sre

16

jan

2019

YouTube banuje opasne izazove Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YTEYouTube je odlučio da preduzme mere povodom brojnih video materijala gde korisnici učestvuju u "izazovima" koji kruže internetom.

Iz tima kompanije navode da, dok neke aktivnosti mogu biti tolerisane, uvek postoji mogućnost gde bi jedna nepažljiva akcija dovela ljude u opasnost.

Sve ove mere zaštite su podignute na viši nivo usled Bird Box-inspirisanih izazova.

Opširnije...
 

pet

04

jan

2019

YouTube uživo prenosi oba Coachella vikenda Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Coachella YTPo prvi put, YouTube će ove godine uživo prenositi oba vikenda Coachella muzičkog festivala.

Kao što je bio slušaj prošlih godina, streaming servis će prenositi prvi vikend festivala, koji počinje 12.aprila i traje do 14og.

Ovoga puta, YouTube će prenositi odabrane delove tokom drugog vikenda, uključujući vinjete umetnika, scene iza kulisa, kao i odabrane nastupe.

Opširnije...
 

sub

29

dec

2018

Kineske škole donose "inteligentne uniforme" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

KinaPreko deset škola u kineskoj provinciji Guizhou, kao i autonomnoj pokrajini Guangxi Zhuang su izglasale pravilo da studenti moraju nositi "inteligentne uniforme" iz Guanyu Technology.

Svaka uniforma sadrži dva čipa koji ukazuju na to kada student ulazi ili napušta školski prostor, i automatski šalju te podatke njihovim roditeljima, kao i učiteljima.

Ukoliko odete bez dozvole, oglasiće se automatski glasovni alarm.

Opširnije...
 

sre

26

dec

2018

Uz Elder Scrolls kuvar, otkrijte hranu Tamriel-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SkyrimChelsea Monroe-Cassel, autorka zvaničnih Game of Thrones i Warcraft kuvara, je odlučila da se posveti Elder Scrolls serijalu uz sledeću knjigu koja se očekuje u martu.

U kuvaru se očekuje više od 60 recepata za jela poput Apple Cabbage Stew, kao i Sweetrolls-a.

"Probajte ukusna jela pronađenim u Skyrim-u, Morrowind-u i Tamriel u ovom prelepom kuvaru koji je zasnovan na seriji igara Elder Scrolls. Uronite u raznovrsnu kuhinju Nords-a, Bosmer-a, ili Khajit-a, uz recepte inspirisane hranom iz Old Kingdom-a, preko Tamriel-a i još mnogo toga" - navodi Monroe-Cassel o svojoj knjizi.

Opširnije...
 

uto

25

dec

2018

Bugatti testirao svoju prvu 3D štampanu kočnicu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BugattiPočetkom ove godine, tim iz Bugatti-ja je izjavio da su radili na prvoj kočnici koja je odštampana putem 3D štampača.

Krajem godine, kompanija je odlučila da nam predstavi rezultat tog rada u video materijalu.

Bugatti je postavio video testa koji je simulirao kako bi izgledalo kada biste zakočili pri brzinama do oko 400 km/h.

Opširnije...
 

ned

23

dec

2018

Razer otvara novi štab u Singapuru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RazerKompanija Razer je pre par dana objavila svoj plan za dugoročni zakup nove lokacije sa sedištem u tehnološkom i medijskom središtu Singapura.

Preduzeće predviđa da će se tim u novi objekat preseliti do 2020. godine, a u izveštajima navode da je obležen veliki rast u prodaji i prihodima u prvoj polovini 2018. godine.

Razer-ovi planovi za novi štab takođe obeležavaju planovi daljeg rasta kompanije na polju eSporta i gejming industrije.

Opširnije...
 

uto

18

dec

2018

Verifikacija uz pincode daje pristup G Suite korisnicima van Google-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GSuiteIz Google-a navode da njihovi zaposleni moraju kreirati svoje naloge za kolaborativni rad, ali da klijenti ipak neće morati da prolaze kroz istu proceduru.

Međutim, tim je došao na ideju da omogući da bilo ko može da pristupi Docs-ovima, Sheet-ovima, kao i Slide-ovima čak iako ne poseduju Google nalog, ili odbiju da ga naprave.

Tehnološki gigant je lansirao beta verziju nove aplikacije za pincode verifikaciju identiteta koja dozvoljava G Suite korisnicima da pozovu one koji taj paket ne koriste kako bi sarađivali na izradi nekog fajla.

Opširnije...
 

pet

07

dec

2018

Ryan Reynolds producira film po Reddit horror priči Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RyanPriča koja je originalno postavljena na Reddit-u će stići i na bioskopska platna, dok ovu ideju ne sprovodi niko drugi do glumac Ryan Reynolds.

Glavna zvezda Deadpool-a će navodno producirati adaptaciju priče The Patient Who Nearly Drove Me Out of Medicine.

U ovoj priči, ambiciozni mladi doktor pokušava da zbrine misterioznog pacijenta na psihijatrijskom odeljenju, da bi tek kasnije otkrio brojne tajne koje bi ga koštale njegovog zdravog razuma.

Opširnije...
 


Strana 1 od 52