Quantcast

pet

07

dec

2018

Ryan Reynolds producira film po Reddit horror priči Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

RyanPriča koja je originalno postavljena na Reddit-u će stići i na bioskopska platna, dok ovu ideju ne sprovodi niko drugi do glumac Ryan Reynolds.

Glavna zvezda Deadpool-a će navodno producirati adaptaciju priče The Patient Who Nearly Drove Me Out of Medicine.

U ovoj priči, ambiciozni mladi doktor pokušava da zbrine misterioznog pacijenta na psihijatrijskom odeljenju, da bi tek kasnije otkrio brojne tajne koje bi ga koštale njegovog zdravog razuma.

Opširnije...
 

uto

04

dec

2018

Kompanija Nordeus pokrenula Nordeus Hub Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NordSa ciljem kreiranja prostora koji će pomoći digitalnoj zajednici u sticanju novih znanja i veština, kompanija Nordeus je u okviru svojih prostorija u Bulevaru Mihajla Pupina otpočela sa radom Nordeus Hub-a.

Ovaj prostor se prostire na 165 kvadrata i sastoji iz dva odvojena dela – učionice, opremljene stolovima, računarima i tablama, prilagođene za potrebe održavanja radionica, kurseva i drugih edukativnih aktivnosti, kao i prostorije za meetup-e i predavanja.

Opširnije...
 

sub

01

dec

2018

Facebook strimuje Whedonverse serije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

BuffyNa Facebook-ov video-on-demand servis Facebook Watch stižu tri serije koje bi vas mogle zanimati ukoliko ste fan radova Joss Whedon-a i njegovog univerzuma.

Možete strimovati epizode poznatih serija Buffy the Vampire Slayer, Angel, kao i Firefly.

Ova društvena mreža je odlučila da udruži snage sa 20th Century Fox-om kako bi vam obezbedila ove serije na Facebook-ovom video-on-demand portalu.

Opširnije...
 

pon

19

nov

2018

Gledajte besplatno filmove na YouTube-u (uz reklame) Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

YouTubeAko ste oduvek želeli da gledate filmove potpuno besplatno, ali ne želite da se upućujete na neproverene sajtove, poznati video servis misli da može da vam pomogne.

Naime, YouTube je uveliko počeo da dodaje besplatne, ad-supported filmove u svoju sekciju "Movies and Shows".

Kolekciju čini oko stotinak naslova, tako da možete pratiti put Rokija Balboe u svim delovima "Rocky"-ja, ili Arnold Schwarzenegger-a u originalnom Terminatoru.

Opširnije...
 

ned

04

nov

2018

Flickr prekida 1TB prostora za free korisnike Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

FlickrPoznati web sajt za razmenu fotografija Flickr, je kupljen u aprilu ove godine od strane profesionalnog photo hosting servisa SmugMug, i počevši od danas, prve velike promene pod novim vlasništvom su osetne među korisnicima.

Ukoliko ste besplatni korisnik, bićete ograničeni na do 1000 slika na photo sharing sajtu, umesto od prethodnih 1TB prostora koji ste imali na raspolaganju.

Opširnije...
 

ned

04

nov

2018

Kompletan rad Šekspira zipovan je u ovoj slici Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ShakespeareŠekspir je dramski pisac koji je tokom cele karijere napisao više od 37 predstava i 154 soneta.

Sada, njegov životni rad je sakupljen unutar male slike na Twitter-u od strane istraživača računarskih nauka David-a Buchanan-a.

Kada se unzippuje, slika otvara više ZIP i RAR datoteka, gde se na kraju otkriva HTML browser sa Project Gutenberg-ovim The Complete Works of William Shakespeare, konkretno.

Opširnije...
 

pon

22

okt

2018

Netflix ulaže dve milijarde dolara za originalni sadržaj Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

NetflixČelnici Netflix-a su naveli da planiraju da ulože dve milijarde dolara za finansiranje "opštih korporativnih ciljeva, koji mogu uključivati nabavke sadržaja, proizvodnju i razvoj, kapitalne izdatke, investicije, radni kapital i potencijalne akvizicije i strateške transakcije", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Netflix je prethodno najavio da planira da potroši oko osam milijardu dolara na originalni sadržaj do kraja ove godine.

Opširnije...
 

ned

23

sep

2018

"The Room" - Najgori film svih vremena na Jutjubu Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TheRoomFilm The Room iz 2003. godine je postao jedna vrsta fenomena - ali ne na način na koji bismo očekivali.

Tommy Wiseau, strastveni režiser je odlučio da svetu isporuči dramu koja bi srušila box office rekorde, a umesto toga, posetioci bioskopskih sala su dobili najbolju slučajnu komediju ikada snimljenu.

Sam "uspeh" filma su krasile brojne kritike poput one da je ovaj film "Građanin Kejn loših filmova", da bi nakon toga ovaj film postao svojevrsna atrakcija do te mere da su ljudi nastavljali da dolaze u bioskope na specijalne ponoćne projekcije, oblačili se u kostime likova iz filma, citirali replike, i uživali u The Room tematskim eventima.

Opširnije...
 

pet

14

sep

2018

Elektromreža Srbije osvojila zlatnu medalju u oblasti informacionih tehnologija Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SAPNa ceremoniji SAP Quality Awards, održanoj 11. septembra u Sopotu u Poljskoj, Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije osvojilo je zlatnu medalju za projekat SAP Sourcing, koji se odnosi na objedinjavanje svih segmenata procesa nabavki, kao i na sprovođenje e-nabavki električne energije.

SAP Sourcing rešenje osvojilo je prvo mesto u kategoriji „Fast delivery“ projekata na takmičenju SAP projekata iz zemalja centralne i istočne Evrope.

Opširnije...
 

če

06

sep

2018

Koncert Pol Makartnija uživo na YouTube-u Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PaulLegendarni član nekadašnje postave muzičkog fenomena The Beatles, i uspešni muzičar Pol Makartni je odlučio da vas uvede u svoj svet muzičkog opusa.

Makartni će izvesti "intimni" koncert koji će biti emitovan na YouTube-u 7. septembra, u jedan izjutra po našem vremenu (8PM ET), u sklopu YouTube Original produkcije.

Ovo će ujedno biti i uvertira u njegov novi album Egypt Station, međutim, bićemo u prilici da se podsetimo poznatih pesama iz dana sa Beatles-ima, kao i bendom The Wings.

Opširnije...
 


Strana 1 od 51