| Vesti | Mobile | WhatsApp – Share-ujte bilo koji fajl
Mobile

WhatsApp – Share-ujte bilo koji fajl

WhatsApp

U najnovijem update-u, WhatsApp je obogatio svoj repertoar specifikacija, počevši od dokumenata koji su ranije bili limitirani na razmenu PDF fajlova. Korisnici će moći da share-uju fajl bilo kog tipa. Shareovani fajlovi su limitirani do 100MB, ali neki izveštaji tvrde da će korisnici iPhone-a moći da pošalju fajlove veće veličine.

Dodatno, moći ćete da vidite sve svoje slike kao i video materijale u svojoj in-app kameri tako što ćete swipe-ovati na gore, a ako šaljete pregršt slika istovremeno, biće grupisane u galeriju koje samo prikazuje pet slika za zadnjim thumbnailom koji će prikazati koliko još dodatnih slika koje su poslate.

WhatsApp će takođe prestati sa kompresijom slika, i omogućiti im originalni kvalitet. U slučaju da želite da bold-ujete, italicizujete ili strikethrough-ujete vaš tekst koji ukucavate, jednostavnim klikom i držanjem ćete moći to da obavite.

Ove promene su najnovije koje se tiču WhatsApp-a. Prošle godine, WhatsApp je izbacio i mogućnost video poziva, a ranije ove godine je uvedena two-step verifikacija. Tada je usledila i mogućnost postavljanja update-ova nalik na Snapchat, integracija Siri kao i photo filteri.

 

Izvor: WhatsApp

 

Komentarišite na forumu