| Vesti | Mobile | Snapchat polako nadograđuje Android verziju
Mobile

Snapchat polako nadograđuje Android verziju

Snap je obećao redizajn Snapchat-ove Android verzije još u novembru, a sada je jasnije šta će to podrazumevati.

Jane Manchun Wong je otkrila da aplikacija Snapchat za Android skriva grubu alfa verziju prepravljene aplikacije koja nudi dosta sličnosti sa iOS verzijom.

Novi interfejs je blago uređen, ali ono na šta su brojni korisnici obratili pažnju kada su promene u pitanju su performanse.

Naime, seckanje tokom rada koje obično morate da izdržite na Android-u jeste gotovo nepostojeće.

Samim tim, developeri Snapchat-a tvrde da će nova aplikacija da bude fluidna na uređajima. Ipak, razvojni tim tvrdi da možda ne trebate žuriti da probate test izdanje.

Kako alpha status podrazumeva, ovo je i dalje gruba aplikacija kojoj fale određene kontrole, poput pristupa Snapcodes-ovima na profilima. Aplikacija za kameru još uvek snima slike ekrana, a ne direktne fotografije.

A ako biste pak voleli da isprobate Snapchat alpha izdanje, morali biste da imate root pristup na vašem telefonu. Ukoliko ste entuzijasta koja poznaje ADB kao svoj džep, ovo vam neće predstavljati problem, ali Snapchat alpha nije dostupan svakom Android korisniku i verovatno nije vredna muke ukoliko želite Snapchat-ovu potpunu funkcionalnost.

 

Snapchat 01

 

Izvor: Snapchat

 

Komentarišite na forumu…