| Vesti | Mobile | Skype testirao slanje SMS poruka putem PC-a
Mobile

Skype testirao slanje SMS poruka putem PC-a

Skype

Skype insajderi na Androidu su imali prilike da zavire iza zavese tokom testiranja novog dodatka za Skype pod nazivom „SMS Connect.“

Jedan portal je uočio opciju u najnovijoj verziji Skype Preview koja će vam omogućiti slanje i primanje tekstova pomoću Skype-a na Mac-u ili Windows PC-u.

Kada neko, na primer, šalje tekstualnu poruku putem Android telefona, na poruku možete odgovoriti direktno iz aplikacije Skype na računaru.

Trenutno možete videti ovu funkciju samo ako ste Insider sa Skype Preview-om na Androidu, ali izgleda da je i dalje ne možete uključiti.

Iako ova funkcija trenutno nije aktivna, tim iz Twitter Insider-a je potvrdio da je u pitanju nešto na čemu tim radi.

Update za Skype Preview na desktopu takođe dolazi sa change log-om koji navodi da možete koristiti Skype na vašem računaru ili Mac-u da biste čitali i odgovarali na SMS poruke sa Android telefona.

Najpre morate da instalirate Skype na vaš Android telefon. Nema reči da li će SMS Connect biti dostupan i za iOS. Ako ste Windows Insider, imaćete priliku da je testirate u narednim buildovima kako biste osigurali da ne postoje bug-ovi kada ova funkcija bude videla svetlost dana za sve korisnike.

 

Skype 01

 

Izvor: Skype Insider

 

Komentarišite na forumu…