| Vesti | Mobile | Samsung nudi vlasnicima Galaxy S9 Android Pie?
Mobile

Samsung nudi vlasnicima Galaxy S9 Android Pie?

Samsung Pie

Vlasnici Samsung-ovih Galaxy S9, kao i S9+ telefona su bili u prilici da dobiju Android Pie ranije nego što je planirano, kako je kompanija originalno objavila informaciju da će velika nadogradnja operativnog sistema stići u januaru.

Međutim, kako je par portala nezvanično potvrdilo, uveliko je dostupan u Nemačkoj, a u pitanju je stabilna verzija mobilne platforme koja je stigla do korisnika, čak i non-beta korisnicima kojima uređaji i dalje funkcionišu putem Android Oreo.

Još uvek se zna tačno da li je u pitanju svetsko predstavljanje, ili je pak ograničeno na specifične regione.

Kako je par korisnika na Reddit-u napomenulo, Samsung je navodno otpočeo sa predstavljanjem u Evropi, i nekim delovima Azije.

Korisnici iz Italije, Švajcarske, Grčke, kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata su prijavili da su primili nove operativne sisteme na svojim telefonima.

Pored samih lokacija, jedna zajednička stvar koja povezuje tvrdnje korisnika jeste da svi oni koji su prijavili update, poseduju međunarodne verzije Galaxy S9, kao i S9+ telefona. Neki od njih takođe navode da su primili update nakon što su instalirali decembarski sigurnosni patch.

 

Izvor: Samsung (Reddit)

 

Komentarišite na forumu…