| Vesti | Mobile | Predstavljen Samsung Galaxy A8 (2018)
Mobile

Predstavljen Samsung Galaxy A8 (2018)

SamsungA8

U prodaji je najnoviji telefon iz Samsung Galaxy A serije, A8 (2018), a pre par dana je premijerno predstavljen i kod nas.

„Ovo je uređaj koji je satkan upravo od onih najboljih stvari koje su najčešće bile rezervisane samo za naše flagship uređaje“, navode iz kompanije.

„Kada govorimo o selfijima, ovaj uređaj jeste namenjen millenials-ima, ali i svima onima koji žele da uživaju u ovakvom dizajnu, dualnoj kameri, kao i gledanju serija ili filmova.“

Kada se priča o dizajnu telefona, Samsung Galaxy A8 (2018) dolazi u crnoj, orhideja sivoj i zlatnoj varijanti, a nudi i veliki ekran, dvostruku prednju kameru sa Live Focus-om, kao i pojednostavljen način upotrebe.

“Svakodnevno smo posvećeni tome da ispunimo potrebe naših korisnika. Galaxy A8 je upravo proizvod te posvećenosti, ali i naše želje da potrošačima pružimo veći izbor kada je o pametnim telefonima reč. Ova serija je interesantna pripadnicima mlađe populacije, koji vole popularne selfije. To je jedan od razloga što smo kameru dodatno unapredili”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region.

“Međutim, ovaj telefon svakako će ispuniti sve kriteriijume i drugih privatnih ali i poslovnih korisnika, jer ima brojne dodatne funkcije praktične za svakodnevnu upotrebu. Na ovaj način korisnici uz premium dizajn, dobijaju uređaj koji poseduje i funkcije karakteristične za naše najnaprednije telefone“.

Samsung Galaxy A8 (2018) nudi zadnju kameru od 16 i dvostruku prednju kameru od 16 i osam megapiksela. Uz naprednu funkciju Live Focus, Bokeh efekat se lako može podesiti pre ili nakon fotografisanja, za slike što boljeg kvaliteta. Takođe, kamera ima tehnologiju stabilizacije video digitalne slike i dodatnu funkciju “hyperlapse” za snimanje video snimaka.

 

SamsungA8 01 T SamsungA8 02 T SamsungA8 03 T

 

Uz Always On Display opciju informacije se mogu videti i bez otključavanja telefona. Što se tiče zaštite za telefon, Galaxy A8(2018) je otporan na vodu i prašinu prema standardu IP68, podržava microSD kartice za proširenje kapaciteta memorije i čuvanje podataka čak do 256 GB, a i prvi je uređaj u A seriji koji podržava Samsungov Gear VR. Iz kompanije su naveli da ekran poseduje razmeru 18,5:9, a samim tim se mogu videti scene preko celog ekrana i time se omogućiti ultimativni bioskopski doživljaj.

Zakrivljenost stakla sa prednje i zadnje strane, dodatno unapređuje ovaj veliki ekran. Uređaj ima okvir od stakla i metala i glatke krivine, te udobno leži u ruci. Preporučena maloprodajna cena za one koji žele da uživaju u ovom telefonu jeste 61.990 dinara.

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu