Quantcast

če

13

jul

2017

Pokemon Go žurka godišnjice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PokemonGoAnniversaryAko ste od onih koji još uvek uživaju u igrici Pokemon Go, čelnici iz kompanije Niantic su rešili da proslave godinu dana od kreiranja svoje igrice tako što će organizovati niz zabavnih događaja kao što je Pokemon Go festival u Čikagu, koji će se održati za par dana. Kompanija Niantic je otkrila još zanimljivih detalja o proslavi gde su svi fanovi igrice pozvani.

Takmičari će moći da se okušaju u događaju, gde god da su u svetu, tako što će sarađivati sa učesnicima u Grant Park-u tokom tri Challenge Windows-a koja će se dešavati tokom dana.

Tokom tih Challenge Windows-a, treneri će u Grant Park-u morati da uhvate stvorenja koja daju razne perkove igračima, kao što su umanjenje distance potrebne da se izlegne jaje.

Treneri bilo gde u svetu će onda morati da odrade njihov deo posla i uhvate što više crittera koliko mogu kako bi produžili trajanje perkova koji su otključani od strane učesnika iz Čikaga.

Pored samog festivala Pokemon Go, Niantic će takođe održati nekoliko Safari Zone događaja po Evropi gde će biti prikazana dosada nikad otkrivena simpatična stvorenja iz regiona.

 

PokemonGoAnniversary 01 T

 

A ako ste u Japanu, od 9. do 15. avgusta, igrači mogu da iskoriste igru kako bi prisustvovali godišnjem Pikachu Outbreak okupu u Jokohami. Tvorci igre obećavaju specijalan doživljaj za igrače tokom događaja.

 

Izvor: Niantic

 

Komentarišite na forumu...