| Vesti | Mobile | Nike tease-ovao samovezujuće patike
Mobile

Nike tease-ovao samovezujuće patike

Nike

Pre nego što će Nike-ove samovezujuće patike ugledati svetlost dana, ova kompanija je odlučila da tease-uje sve zainteresovane uz kratak Twitter video materijal.

Za sada se ne može razaznati kako patike zapravo izgledaju, ali ipak se može potvrditi da ćete moći da ih zavezujete automatski putem vašeg pametnog telefona.

U spotu se pojavljuju brojni NBA sportisti koji ih isprobavaju.

Nike je još 2016. godine ponudio svetu HyperAdapt 1.0, i one su umesto bežičnog povezivanja imale power tastere koji bi vam zavezali patike.

Još jedna bitna razlika u odnosu na stariji model ovakve obuće jeste cena koja će iznositi oko 350 dolara, u odnosu na 720 dolara, koliko su originalne HyperAdapt iznosile.

Ovaj projekat je bio otkriven tokom kvartalnih izveštaja kompanije, gde su se formirali planovi za „Adaptive“ patike za basket u narednoj godini koje bi iznosile oko 350 dolara.

CEO Mark Parker je naveo da su u pitanju „pametne patike, dizajnirane da se savršeno uklope“, kao i da je „u pitanju veliki korak napred kada je reč o povezivanju digitalne transformacije i proizvoda“.

 

Nike 01

 

Izvor: Nike

 

Komentarišite na forumu…