| Vesti | Mobile | LG Fullvision display za Q6 telefone
Mobile

LG Fullvision display za Q6 telefone

LGQ6

LG G6 je svojim korisnicima ponudio, između ostalog, i svoj FullVision ekran razmera 18:9. Sada žele da podare ovaj ekran modelima telefonima koji korisnici mogu da priušte. Ciljajući na manje telefone, bilo da je po veličini ili ceni, LG će omogućiti ovaj setup za Q6+, Q6 kao i Q6 alpha telefone.

Sva tri telefona će u sebi posedovati Snapdragon 425 čip i 5.5-inčni displej. Konfiguracijski gledano, ova tri telefona se odlikuju po tome što Q6+ poseduje 4GB RAM memorije i 64 GB ROM, Q6 se može pohvaliti 3 GB RAM, kao i 32 GB ROM, dok Q6 alpha vas dočekuje sa 2GB RAM, i 16 GB ROM.

Cene ovih modela još nisu potvrđene, ali će biti usklađene po karakteristikama telefona, njihovom kapacitetu, ali njihov dizajn ostaje nepromenjen. Ram ojačan aluminijumom, prepoznavanje lica, kao i prednja kamera od 100 stepeni u širinu za selfije plus zadnja kamera sa 13 MP, i baterija sa 3.000 mAh su samo neke od karakteristika koje krase ove opremljene modele.

Sva tri se očekuju u prodaji sledećeg meseca u Aziji, a nakon toga se može očekivati njihova premijera u ostalim zemljama.

 

LGQ6 01 T LGQ6 02 T

 

Izvor: LG

 

Komentarišite na forumu