| Vesti | Mobile | Igre na Androidu uz pomoć LiquidSky 2.0 Beta
Mobile

Igre na Androidu uz pomoć LiquidSky 2.0 Beta

LiquidSky

Bilo koja igra na Androidu – bar tako tvrde kreatori LiquidSky 2.0 bete, koja je otpočela svoj rad danas na Google Play Store-u. LiquidSky 2.0 beta tvrdi da će bilo koja igra moći da se igra na Android platformi pomoću Cloud streamovanja. Bilo da je u pitanju prijateljski okršaj u Rocket League-u na S7 telefonu ili ste željni Overwatch-a na Galaxy Tab S2-ojci, ova alatka je stigla da nam olakša gejmerske muke.

LiquidSky daje svakom korisniku jedinstveni virtuelni PC gde će moči da download-uju nove igre i pristupe svojim bibliotekama istih, bilo da je u pitanju preko Steam-a, Humble Bundle-a, GOG, Origin naloga, ili Blizzard-a.

Ovaj unikatni PC se uredno prikazuje na bilo kom podržanom uređaju, doduše Apple za sada nije uvršten. Gejmeri će moći da se okušaju u svemu, počevši od 8-bitnih avantura pa AAA blockbustera.

Ali koja je mehanika iza LiquidSky tehnologije? LS preuzima podatke iz raznih centara IBM-ove javne Cloud infrastrukture, i pakuje ih u realnom vremenu.

Takođe, poseduje prednost u tome što je potpuno besplatan za korisnike. Doduše, reklame su jedino što će vam verovatno smetati (besplatna verzija) ili da pazarite verziju bez reklama za 20 dolara mesečno.

LiquidSky je pre svega, streaming servis, i kompanija preporučuje korisnicima da se pridržavaju etherneta kad je to moguće. Međutim, ako ste na mobilnom, preporuka je Wifi od 5GHz ili 4G – pod uslovom da vaš prenos podataka to može da izdrži.

 

Izvor: LiquidSky

 

Komentarišite na forumu