| Vesti | Mobile | GarageBand nudi besplatne muzičke lekcije
Mobile

GarageBand nudi besplatne muzičke lekcije

GarageBand

GarageBand je korisna alatka za oni žele da snimaju muziku, podkaste ili bilo šta drugo.

Štaviše, aplikacija je potpuno besplatna i može se korisiti na Mac ili iOS uređajima, tako da ako ste zainteresovani, možete je isprobati.

Najnoviji update-ovi su doneli unapređenja poput portala za besplatne zvučne pakete i nadograđeni drum sequencer (u mobilnoj varijanti), uz Touch Bar podršku, kao i što realističnije bubnjeve na desktop verziji.

Sada, Apple je odlučio da unapredi svoju muzičku aplikaciju ponovo, nudeći prethodno naplaćivane lekcije gitare i klavira potpuno besplatno, uz obogaćenu bazu bubnjeva, loop-ova i zvučnih efekata.

Dobijaćete lekcije od poznatih muzičara poput Alex Lifeson iz grupe Rush, Ben Gibbard iz Death Cab for Cutie kao i alternativnog rok muzičara Ben Folds.

Prethodno ste morali da izdvojite pet dolara za lekcije, dok sada kada su besplatne možete download-ovati koliko god lekcija poželite iz GarageBand Lesson Store, i poboljšate svoje muzikalne sposobnosti. GarageBand verzija 10.3 je dostupna kao besplatni update u Mac App Store-u, a dobićete i dva nova bubnjara koji sviraju Roots i Jazz stil muzike.

Čeka vas oko 1.000 novih elektronskih i „urbanih“ loop-ova u kategorijama poput Reggaeton, Future Bass i Chill Rap, uz 400 novih zvučnih efekata, poput životinjskih zvukova, mašina, kao i glasovnih efekata.

Nova verzija takođe dodaje pet vintage Mellotron patch-eva, kineskih i japanskih bubnjeva i update za kompatibilnost za iOS verzija aplikacije.

 

Izvor: Apple

 

Komentarišite na forumu…