| Vesti | Mobile | ASUS ROG gejming telefon stiže 18. oktobra
Mobile

ASUS ROG gejming telefon stiže 18. oktobra

ROG Phone

ASUS Republic of Gamers su danas najavili datum izdavanja gejmerski orijentisanog pametnog telefona.

ROG Phone će biti dostupan za pre-order počevši od 18. oktobra uz početnu cenu od 899 dolara ukoliko se odlučite za 128 GB verziju.

Ako pak želite više prostora, 512 GB će vas koštati oko 1.100 dolara. Shipping datum još uvek nije poznat, ali će akcesoari za ROG Phone biti dostupni počevši od četvrtog kvartala ove godine.

ROG Phone je dizajniran za high-end gejming, uz dodatke poput Mobile Desktop Dock-a, koji će vam omogućiti da povežete telefon sa eksternim 4K monitorom, mišem ili tastaturom.

Mobile Desktop Dock iznosi oko 230 dolara. Nakon njega, dolazi TwinView Dock koji dodaje drugi screen na telefon i košta oko 400 dolara, dok WiGiG Dock pretvara ROG Phone u prenosnu gejming konzolu koja se može povezati sa TV-om, uz fizički kontroler (kontroler iznosi 90 dolara, dok WiGig Dock iznosi 330 dolara).

U međuvremenu, ASUS Professional Dock će vam omogućiti da povežete ROG telefon na televizor sa velikim ekranom ili monitorom, uz ugrađeni Gigabit Ethernet port. To će vas koštati oko 200 dolara.

Konačno, dedicated case za vaš ROG telefon će biti dostupan za oko 60 dolara. ROG Phone-ov Snapdragon 845 čipset nudi brzine do 2.96 GHz, dok AMOLED ekran od 6 inča, i rezolucije od 2.160 x 1.080 nudi podršku za HDR sadržaj na 90Hz, uz 1ms vreme odziva. Pored toga, u ponudi je i 8 GB RAM-a za što bolje performanse.

 

ROG Phone 01

 

Izvor: ROG

 

Komentarišite na forumu…

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar