Quantcast

pet

12

okt

2018

Fortnite Android Beta je sada otvorena svima Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Fortnite BetaDo sada, ukoliko ste hteli da se domognete Fortnite Android Beta, morali ste pre svega da se signup-ujete za pozivnicu.

Pisali smo ranije da je ova verzija igre bila dostupna isključivo za Samsung telefone, da bi postepeno u narednom periodu svi mogli da uživaju u ovom battle royale-u.

Epic Games je sada odlučio da otvori betu svima, bez potrebe za invite-ovima.

Opširnije...
 

če

11

okt

2018

Predstavljen Samsung Galaxy A9 Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Galaxy A9Za Samsung Galaxy A9 se navodi da je napravljen za one koji vole da istražuju i uhvate svaki trenutak, bez obzira na to da li je reč o snimanju avanturističkog selfija ili ultimativnog panoramskog snimka, a ono što ga odlikuje jeste četvorostruka zadnja kamera.

Novi pametni telefon kompanije Samsung će biti dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

“Mi zaista razumemo potrebu za stvarnim inovacijama u dinamičnom svetu koji pokreće vizuelna komunikacija,” rekao je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

Opširnije...
 

sre

10

okt

2018

ASUS ROG gejming telefon stiže 18. oktobra Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ROG PhoneASUS Republic of Gamers su danas najavili datum izdavanja gejmerski orijentisanog pametnog telefona.

ROG Phone će biti dostupan za pre-order počevši od 18. oktobra uz početnu cenu od 899 dolara ukoliko se odlučite za 128 GB verziju.

Ako pak želite više prostora, 512 GB će vas koštati oko 1.100 dolara. Shipping datum još uvek nije poznat, ali će akcesoari za ROG Phone biti dostupni počevši od četvrtog kvartala ove godine.

Opširnije...
 

sre

10

okt

2018

Instagram: "Dvofaktorna autentifikacija putem aplikacije" Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

InstagramIz tima iza Instagrama poručuju da je pravo vreme da dodate još jednu meru bezbednosti oko vašeg naloga.

Instagram je omogućio autentifikaciju u dva koraka koristeći aplikacije poput Google Authentificator ili Duo Mobile, u cilju sigurnijeg procesa logovanja u odnosu na standardnu tekstualnu poruku, koja je bila u opticaju od 2016. godine.

Opširnije...
 

pon

08

okt

2018

OnePlus 6T stiže u oktobru Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

OnePlusOnePlus 6T, unapređena verzija OnePlus 6 telefona će biti lansirana 30. oktobra, kako je najavljeno iz kompanije.

Ono što se može očekivati jeste senzor za otisak prsta unutar displeja, kao i to da će OnePlus 6T posedovati manji notch nego Apple-ovi najnoviji iPhone-ovi ili pak Google Pixel 3XL.

Opširnije...
 

sre

03

okt

2018

Samsung predstavio tri nova Galaxy telefona Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SamsungTri nova pametna telefona kompanije Samsung iz serija A i J - Galaxy A7, Galaxy J6+ i J4+ stigli su na srpsko tržište, a oni će biti dostupni u slobodnoj prodaji i kod operatora od sledeće nedelje.

Galaxy A7 stiže u crnoj, plavoj i zlatnoj boji, po ceni od 41,990 dinara. Galaxy J6+ će biti dostupan u tri boje: crnoj, sivoj i crvenoj za 27,990, dok je Galaxy J4+ u ponudi u crnoj, zlatnoj i ružičastoj boji po ceni od 19,990 dinara.

Galaxy J6+ nudi 3GB RAM-a i dostupan je u varijanti od 32GB, a Galaxy J4+ 2GB i dostupan je u varijanti od 16GB.

Opširnije...
 

uto

02

okt

2018

Novi CEO Instagrama je Facebook-ov Adam Mosseri Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

InstagramNakon što su Kevin Systrom i Mike Krieger, suosnivači Instagrama naglo napustili ovaj megapopularni servis, Adam Mosseri preuzima dužnosti.

Mosseri je dugogodišnji veteran Facebook-a, a Systrom i Krieger su ga označili kao idealnog za ulogu između "fokusa na zanat i jednostavnost" i "dubokog razumevanja" zajednice.

"Za nas je najvažnije držati našu zajednicu - sve vas - u centru i ispred svega onoga što Instagram radi", kažu suosnivači.

Opširnije...
 

pet

21

sep

2018

Novi Samsung Galaxy A7 uz kameru sa tri objektiva Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SMGalaxy A7 je najnoviji uređaj kompanije Samsung iz A serije, sa zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.

“Samsung je posvećen da svim korisnicima uređaja iz Galaxy porodice donese suštinske inovacije, bez obzira na to ko su ili gde se u svetu nalaze”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

“Veoma nas raduje što možemo da vam predstavimo inovativne funkcionalnosti A serije kroz Galaxy A7, praktičan ali moćan uređaj koji je izrađen tako da vam svakodnevnicu učini i jednostavnom i izvanrednom”.

Opširnije...
 

ned

16

sep

2018

Sanhok mapa i nova oružja na PUBG Mobile Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PUBGZbog postignute cifre od 20 miliona dnevnih aktivnih korisnika van Koreje, Japana, i Kine, PUBG Mobile dobija veliki update.

Bluehole je u svom saopštenju javio da će update biti predvođen dolaskom Sanhok mape.

Pored toga, možemo očekivati nova oružja poput Flare Gun, QBZ, Muscle Car, kao i Bulletproof UAZ.

Opširnije...
 

ned

16

sep

2018

Samsung tease-ovao "4x fun" za Galaxy Event Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

4xKompanija Samsung je poslala pozivnice za događaj koji će se desiti 11. oktobra, na kojima se osim informacija da će verovatno biti predstavljen novi Galaxy uređaj, nalazi i kriptična poruka "4x fun".

Iako nije poznato šta ova poruka znači, postoje razne nezvanične informacije na šta bi ovo moglo da se odnosi.

CEO Samsung Mobile DJ Koh je naveo ranije tokom ovog meseca da je "vreme da se ispune obećanja" o sklopivom pametnom telefonu.

Opširnije...
 


Strana 1 od 21