Quantcast

uto

21

nov

2017

Facebook Messenger podržava i 4K fotografije Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MessengerFacebook Messenger je postao bogatiji uz nove funkcije poput share-ovanja Apple Music, kao i Spotify pesama, mogućnosti slanja novca vašim prijateljima, kao i novim chat filterima.

Ovoga puta Facebook je odlučio da omogući i razmenu slika 4K rezolucije.

"Bićete u prilici da primate i šaljete fotografije ovih dimenzija istom brzinom poput onih u regularnim" - navodi se između ostalog u saopštenju ove kompanije.

Opširnije...
 

pon

20

nov

2017

Google: Eliminisaćemo buku sa Pixel 2 telefona Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Pixel2Korisnici Pixel 2 telefona su se požalili Google-u kako neki primerci ovog telefona zuje pri korišćenju.

Ako ste jedni od onih koji poseduju ovakve telefone, Orrin Hancock, menadžer Google-ove zajednice napominje da će pomoć stići u narednim nedeljama.

Opširnije...
 

pon

20

nov

2017

Nokia 2 spremna za pre-order u SAD Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nokia2Novi pametni telefon iz Nokia-ine kuhinje je sada dostupan i na tržištu SAD.

U pitanju je Nokia 2, koja je prvobitno bila dostupna za pre-order u Rusiji, dok će američki kupci sada imati priliku da se upoznaju sa ovim telefonom.

Kako HMD Global napominje, za sada se može naručiti po ceni od 99 dolara putem Amazon-a, a da će krajem novembra Nokia 2 biti dostupna širom sveta po ceni od 99 evra.

Opširnije...
 

ned

19

nov

2017

Nemačka: Deci zabranjeni pametni satovi Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SmartphoneIz bezbednosnih razloga, kao i radi privatnosti dece, regulatorno telo Nemačke, Federal Network Agency (BNetzA), je uvelo zabranu prodaje pametnih satova deci, kao i savetovalo roditelje da one koje već poseduju unište, navodi se u saopštenju za BBC.

Ova agencija se odlučila na ovakav poduhvat nakon procene da ovi uređaji imaju mogućnost prenošenja zvuka iz okoline.

Opširnije...
 

če

16

nov

2017

Duolingo dodao mandarinski jezik Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

DuolingoOnline kompanija za učenje jezika Duolingo je uvrstila i kurs mandarinskog u svoju kolekciju.

Sam jezik broji preko milijardu govornika, ali je i dosta težak za učenje, ali tim iz DuoLingo-a je pozitivan da će bilo koji zainteresovani uspeti da ga nauče na što lakši način uz usklađene kurseve.

Opširnije...
 

če

16

nov

2017

Novi Motorola-in Mod - Polaroid photo printer Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MotorolaBrojni modovi su bili kreirani za Motorolu - od kamere od 360 stepeni, pa sve do zvučnika.

Polaroid Insta-Share Printer se može priključiti toj listi, jer je u pitanju štampač koji izbacuje gotove fotografije za par trenutaka.

"Budite u prilici da pretvorite vaš pametni telefon u instant štampač fotografija kako biste podelili svoje trenutke, u trenutku, uz novi Polaroid Insta-Share Printer Mod." - navodi se u saopštenju čelnika kompanije.

Opširnije...
 

pon

13

nov

2017

Bkav - Kako prevariti iPhone X uz masku? Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Apple IDKada je Apple predstavio Face ID uz iPhone X, čelnici su tvrdili kako ni holivudska maska ne bi mogla da prevari sistem. Međutim, istražitelji za bezbednost iz Bkav-a tvrde kako su uspeli da prevare Face ID koristeći specijalno konstruisanu masku.

Ne posežući za realizmom, tim je navodno kreirao masku koja uspeva da prevari ovu tehnologiju.

Opširnije...
 

sub

11

nov

2017

South Park: Stigao je Phone Destroyer Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

South ParkUbisoft i RedLynx su predstavili novu South Park igru - u pitanju je South Park: Phone Destroyer, naslov za Android i iOS koji je najavljen još tokom E3 festivala.

"South Park: Phone Destroyer vam omogućuje da se udružite sa vašim omiljenim South Park likovima onakvima kakvim ih još niste videli! Uz ovu novu real-time battle igru gde skupljate karte ćete moći da oformite tim South Park likova, i dovedete ih na ratno polje kako bi eleminisali moćne boss-ove, i ostale igrače!" - navodi se u saopštenju developera.

Opširnije...
 

če

09

nov

2017

Avganistan neće zabraniti korišćenje WhatsApp-a Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WhatsAppBrojne korisnike WhatsApp-a u Avganistanu je neprijatno iznenadila glasina da će vlada te zemlje ukinuti mogućnost korišćenja ovog servisa.

The Ministry of Communications and Information Technology je poslalo pisma privatnim telekomunikacionim kompanijama kojima su ih primoravali da to i učine, i kopije tih pisama su za kratko vreme obišle društvene mreže i uzburkale javnost.

Ipak, kako Reuters obaveštava, vlada Avganistana je navela da neće biti onemogućavanja WhatsApp-a u toj zemlji.

Opširnije...
 

sre

08

nov

2017

Snapchat planira redizajn svoje platforme Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Snap RedesignČelnici Snap Inc, kompanije koja stoji iza Snapchat platforme, su u svom izveštaju naveli da beleže rast baze svojih korisnika, koja uz dodatak od 4.5 miliona, sada broji preko 178 miliona zadovoljnih korisnika.

CEO Evan Spiegel je priznao da su "sporije gradili svoju bazu Daily Active Users nego što su želeli", kao i da kompanija želi da se fokusira na dalju izgradnju u 2018. godini.

Razvojni tim kompanije se baca na posao kompletnog redizajniranja Android aplikacije radi optimizovanih performansi.

Opširnije...
 


Strana 1 od 12