Quantcast

uto

25

jul

2017

ORII smart prsten - hands-free kontrola za vaš smartphone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

ORIIRingHongkongška kompanija Origami Labs je smislila idealno rešenje za potpunu hands-free kontrolu vašeg smartphone-a. U pitanju je ORII, uređaj koji se povezuje na telefon uz pomoć Bluetooth tehnologije i pruža što čistiji zvuk. Kada stavite ovaj prsten, moći ćete da čujete u što boljem kvalitetu ono što se trenutno čuje na telefonu, bilo da je video klip, muzika ili telefonski poziv.

Opširnije...
 

pet

21

jul

2017

Samsung-ova aplikacija za live streamovanje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

SamsungLiveU slučaju da ne želite da koristite Twitch, postoji rešenje. Čak i uz njegovu pojavu, samo emitovanje gameplay-jeva preko mobilnih uređaja je bilo teško. Srećom, čelnici iz kompanije Samsung su odlučili da se pozabave na tu temu i da olakšaju stvari uz Game Live aplikaciju za novije Galaxy handset-ove.

Opširnije...
 

uto

18

jul

2017

Nokia - predstavljeni 105 i 130 telefoni Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

Nokia105i130Čelnici iz kompanije Nokia su predstavili nova izdanja Nokia 105 i Nokia 130 telefona. Ovi modeli su opremljeni sa ekranom koji je dijagonale 1.8 inča u boji, LED lampom, dizajnom za koji se proizvođači nadaju da će zaseniti fanove Nokijinih uređaja, kao i dostupnošću u tri boje. Njihova premijera u Srbiji se očekuje tokom jula.

Opširnije...
 

pon

17

jul

2017

WhatsApp - Share-ujte bilo koji fajl Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

WhatsAppU najnovijem update-u, WhatsApp je obogatio svoj repertoar specifikacija, počevši od dokumenata koji su ranije bili limitirani na razmenu PDF fajlova. Korisnici će moći da share-uju fajl bilo kog tipa. Shareovani fajlovi su limitirani do 100MB, ali neki izveštaji tvrde da će korisnici iPhone-a moći da pošalju fajlove veće veličine.

Opširnije...
 

če

13

jul

2017

Pokemon Go žurka godišnjice Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

PokemonGoAnniversaryAko ste od onih koji još uvek uživaju u igrici Pokemon Go, čelnici iz kompanije Niantic su rešili da proslave godinu dana od kreiranja svoje igrice tako što će organizovati niz zabavnih događaja kao što je Pokemon Go festival u Čikagu, koji će se održati za par dana. Kompanija Niantic je otkrila još zanimljivih detalja o proslavi gde su svi fanovi igrice pozvani.

Opširnije...
 

sre

12

jul

2017

Microsoft zvanično ugasio podršku za Windows Phone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

MicrosoftKrajMicrosoft je završio sa podrškom za Windows Phone 8.1, tri godine nakon svog pojavljivanja u aprilu 2014. godine. Od sada pa nadalje, vaš WP8.1 uređaj više neće dobijati softverski update ili tehničku podršku. Ovo ipak ne znači da Microsoft odustaje od ambicije za mobilne telefone, kako nas Windows 10 Mobile očekuje uskoro.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

Igre na Androidu uz pomoć LiquidSky 2.0 Beta Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LiquidSkyBilo koja igra na Androidu - bar tako tvrde kreatori LiquidSky 2.0 bete, koja je otpočela svoj rad danas na Google Play Store-u. LiquidSky 2.0 beta tvrdi da će bilo koja igra moći da se igra na Android platformi pomoću Cloud streamovanja. Bilo da je u pitanju prijateljski okršaj u Rocket League-u na S7 telefonu ili ste željni Overwatch-a na Galaxy Tab S2-ojci, ova alatka je stigla da nam olakša gejmerske muke.

Opširnije...
 

uto

11

jul

2017

LG Fullvision display za Q6 telefone Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

LGQ6LG G6 je svojim korisnicima ponudio, između ostalog, i svoj FullVision ekran razmera 18:9. Sada žele da podare ovaj ekran modelima telefonima koji korisnici mogu da priušte. Ciljajući na manje telefone, bilo da je po veličini ili ceni, LG će omogućiti ovaj setup za Q6+, Q6 kao i Q6 alpha telefone.

Opširnije...
 

pon

03

jul

2017

Samsung Galaxy Note 7 za fanove iz Koreje Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

GalaxyNoteFanEditionSamsung će obradovati svoje korisnike revitalizovanom verzijom Galaxy Note 7, koja će biti lansirana i to baš 7. jula, i to sa netaknutim hardverskim komponentama, ali sa dorađenim baterijama koje od sada mogu da podrže manji i sigurniji kapacitet, nakon što je ova serija prekinuta zbog problema koji su korisnici imali sa baterijama. Međutim, ovu poslasticu će imati isključivo fanovi iz Južne Koreje.

Opširnije...
 

če

29

jun

2017

Vip: HTC U11 + UA HealthBox za 50 najbržih! Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

VipHTCU11UAKompanija Vip je odlučila da obraduje one koje se odluče da zgrabe najnovijeg člana familije HTC telefona, i to HTC U11 model, ako uz to sklope i ugovor na 24 meseca.

Takođe, one koji se dokopaju ovog telefona, tačnije srećnih pedesetoro kupaca, očekuje i poklon u vidu UA HealthBox-a, umreženog fitnes sistema koji pazi na vaše zdravlje, kondiciju, ishranu, san kao i na potrebne fizičke vežbe i aktivnosti.

Opširnije...
 


Strana 1 od 7