| Vesti | Hardver | Uživajte u vožnji uz novi Ferrari volan iz Thrustmaster-a
Hardver

Uživajte u vožnji uz novi Ferrari volan iz Thrustmaster-a

Ferrari

Kako bi proslavili 70 godina Ferrari-ja, tim iz kompanije Thrustmaster je odlučio da predstavi TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition trkački volan, nakon što su lansirani Ferrari 250 GTO Wheel Add-On, kao i T80 Ferrari 488 GTB Edition.

Što se tiče dizajna, proizvodni tim je imao na umu PC gejmersku populaciju koja traži performanse, kvalitet, kao i realizam.

Sam TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition volan je baziran na onom koji čuči unutar 488 Challenge automobila iz porodice Ferrari, koji poseduje turbocharge motor.

Samim tim, ovo je replika koja poseduje ručno šiveni omot od Alcantara materijala, istog onog koji se koristi u Ferrari-jevim vozilima.

TS-PC RACER 488 Challenge Edition nudi prednju ploču izgrađenu od crnog anodiziranog metala, dva 14 cm-tarska sekvencijalna paddle shifter-a, dva D-pads-a sa push funkcijom, dva metalna rotirajuća prekidača sa push funkcijom, kao i osam akcijskih tastera.

Kako bi se poboljšao ambijent igre, Thrustmaster je odlučio da inkorporira 15 LED-ova unutar volana, koji bi služili kao tahometar.

Unutar haube TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition se takođe nalazi motor bez četkica od 40 vati, koji generiše precizne efekte i pruža povoljnu brzinu, od STALL pa sve do DYNAMIC moda, sistem za hlađenje motora, kako bi se omogućila povoljna temperatura kao i što tiše funkcionisanje, Field Oriented Control algoritam gde se fokus stavlja na preciznost bez gubitka snage, uz ugrađeni algoritam koji optimizuje H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) sistem, Turbo Power napajanje uz torusni dizajn i 400W output snage, kombinovani sistem zupčanika i remenica za što tiše i laganije funkcionisanje, kao i osnovu koja je kompatibilna sa svim montažnim površinama.

The TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition volan će biti dostupan početkom februara, po ceni od 700 dolara.

 

Ferrari 01 T Ferrari 02 T Ferrari 03 T

 

Izvor: Thrustmaster

 

Komentarišite na forumu