| Vesti | Hardver | Trident X – novi kompaktni desktop iz MSI
Hardver

Trident X – novi kompaktni desktop iz MSI

MSI je predstavio novi Trident X kompaktni desktop sa najnovijom MSI GeForce RTX 2080 grafičkom kartom, kao i Intelovom Core K devetom generacijom procesora.

Za MSI Trident X iz kompanije navode da je prvi kompaktni desktop PC koji inkorporira SFX napajanje i MSI GeForce grafičku kartu sa najboljim karakteristikama unutar 10-liter kućišta.

Trident X dolazi opremljen sa Intel Core i9-9900K procesorom, dok I9 pruža povoljne overklokabilne performanse u malom kućištu.

Sa ovim komponentama, Trident X pruža povoljne performanse za  bilo koji zadatak, uključujući igranje ili obradu video materijala.

Panel je dizajniran sa šarkom koja korisnicima omogućava laku nadogradnju CPU-a, memorije ili čvrstog diska.

Dizajn na donjoj ivici staklene ploče pomaže u ventilaciji toplote od CPU-a kako bi se osigurala dugovečnost i visoke performanse procesora. Pored toga, RGB ventilator se može videti kroz panel, omogućujući igračima da imaju još više mogućnosti tokom prilagođavanja.

Celokupni računar hladi MSI-jev termalni sistem Silent Storm Cooling. Sistem koristi tri odvojena airflow-a koja individualno hlade različite komponente unutar Trident X dok je pod velikim opterećenjem.

To omogućava što bolje performanse, pa je Trident X idealan za AAA igre, uživo streamovanje ili intenzivno multitaskovanje. „Trident X je jedan od najneobičnijih i najljepših dizajna koje smo do sada stvorili“, rekao je Charles Chiang, generalni direktor Desktop Platform Solutions u MSI-u.

„Dovoljno je lagan za nošenje na događaje, lako je nadogradiv i izuzetno moćan. Gejmeri će voleti da dodaju Trident X tokom svojih borbi.“ Trident X će biti dostupan u novembru po ceni od 2.299 dolara.

 

Trident 02

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi