| Vesti | Hardver | Thermaltake-ova novotarija sa CeBIT-a 2012 – Level 10 M Mouse
Hardver

Thermaltake-ova novotarija sa CeBIT-a 2012 – Level 10 M Mouse

Uvodna

Posetioce ovogodišnjeg CeBIT-a koji se održava u Hanoveru, u Nemačkoj od 6. do 10. marta čekaju prave poslastice na Thermaltake-ovom štandu (Hala 17, E60). Glavnu atrakciju bi trebao da predstavlja gaming miš nove generacije Level 10 M Mouse koji je nastao u saradnji Thermatake grupe i BMW-ovog američkog dizajnerskog tima (BMW DesignworksUSA), istog tima koji je odgovoran i za uspeh LEVEL 10 kućišta 2009. godine. CeBIT je jedan od najvećih internacionalnih događaja u digitalnoj industriji što će Thermaltake iskoristiti da prikaže nove profesionalne gaming proizvode kao i svoje Apple Bluetooth dodatke za novu 2012-tu godinu. To naravno znači da će biti predstavljeni i proizvodi Thermaltakeovih pod-brendova Tt eSPORTS i LUXA2.

 

Level 10 M gaming miš

Počevši od 2009. godine, Thermaltake je zauzeo potpuno drugačiji pristup dizajnu PC kućišta sa revolucionarnim konceptom Level 10. Sada će Thermaltake još jednom imati priliku da predstavi remek-delo koje kao da dolazi sa druge planete. U pitanju je Level 10 M miš koji će svoju premijeru proslaviti upravo na ovogodišnjem CeBIT-u.

 

Level 10 M Mouse 01

 

Level 10 M Mouse 02

 

2009. godine Thermaltake se po prvi put udružio sa dizajnerskim timom BMW-a i iz tog partnerstva je nastalo high-end gaming kućište Level 10. Ovaj proizvod je dobio dosta hvale u IT i pro-gaming svetu kao i mnoge nagrade za revolucionaran pristup dizajnu kućišta. Sada se njihova saradnja nastavlja i u segmentu Tt – eSPORTS gaming periferija.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar