| Vesti | Hardver | Thermaltake: Stiglo je glasovno napajanje
Hardver

Thermaltake: Stiglo je glasovno napajanje

TTAI

Thermaltake je rešio da implementira veštačku inteligenciju u Smart Power Management sistem, i predstavi novi dodatak AI glasovnog kontrolisanja kako bi se poboljšala DPS G mobilna aplikacija, i olakšalo kastomiziranje i kontrola sistema svim gejming entuzijastima i majnerima.

Takozvana „AI Voice Control“ funkcija je trenutno samo zastupljena u Toughpower iRGB PLUS Titanium/Platinum digitalnim napajanjima za iOS, kao i za Android verziju koja će stići uskoro.

Putem mobilnog telefona, korisnici će biti u prilici da pristupe glasovnoj kontroli kako bi lako palili i gasili svoja napajanja, promene modove osvetljenja, boju, svetloću, kao i brzinu.

Pored toga, DPS G mobilna aplikacija će omogućiti pristup ključnim parametrima PSU, poput preciznosti, brzine ventilatora, vataže, voltaže, temperature, kao i sveukupne potrošnje vremena, kilovata po satu, kao i temperature CPU/VGA.

Takođe, bićete u prilici da kontrolišete RGB modove osvetljenja ventilatora, kao i upozorenja u realnom vremenu ako dođe do abnormalnosti PSU poput oštećenja ventilatora, pregrevanja ili prekomerne voltaže.

Takođe, tu je i kompletna TT RGB Plus Sync kompatibilnost, što znači da će korisnici moći da sync-uju sve RGB boje postepeno ka svim Thermaltake TT RGB Plus kompatibilnim proizvodima.

 

TTAI 01

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu