| Vesti | Hardver | Thermaltake štand na CeBIT-u 2012 sa Tt eSPORTS i LUXA2
Hardver

Thermaltake štand na CeBIT-u 2012 sa Tt eSPORTS i LUXA2

Uvodna

Prepoznatljivi logo Tt eSPORTS-a će svoje mesto pronaći na još mnogo novih i zanimljivih proizvoda. Pored Level 10 M Gaming miša, na ovogodišnjem CeBIT-u su predstavljene još neke nove serije gaming miševa i tastatura, kao i razne druge periferije. CeBIT je jedan od najvećih internacionalnih događaja u IT industriji, a Thermaltake je to iskoristio da izloži proizvode njegovih pod-brendova, Tt eSPORTS i LUXA2. Ovogodišnji CeBIT je bio održan u Hanoveru, u Nemačkoj, od 6. do 10. marta i bio je u žiži svih IT zaljubljenika, a mi vam ovim putem donosimo komadić atmosfere sa Thermaltake-ovog štanda.


Tt eSPORTS

Izdvajamo dva miša koja su naročito zanimljiva, SAPHIRA i THERON. Njih koriste svetski poznati StarCraft2 igrači Tt APOLLOS tima.

 

Tt eSPOTRTS SAPHIRA A

 

Tt eSPOTRTS SAPHIRA TTt eSPORTS THERON T

 

Puno pažnje privlače i MEKA G-Unit i G-Unit Combat White tastature, a tu je i nova serija veoma atraktivnih DRACCO slušalica koje dolaze u šarolikim kombinacijama. Tt eSPORTS još jednom pokazuje strast i vrednosti koje deli sa igračima širom sveta, vodeći pri tome računa o potrebama kupaca za najmodernijim proizvodima sa neizbežnim Tt eSPORTS karakterističnim dizajnom.

 

Tt eSPORTS MEKA TeSPORTS DRACCO T

LUXA2

 

LUXA2, dizajner i proizvođač jedinstvene i funkcionalne Apple prateće opreme, dodataka i futrola, ove godine će sa ponosom da predstavi svoj prvi Bluetooth proizvod, Bluetooth BT-X3 slušalice. Ove slušalice su savršene za korišćenje sa iPod, iPhone, Android i drugim pametnim mobilnim uređajima.

 

LUXA2 BT-X3 Bluetooth T

 

Takođe, LUXA2 je predstavila i svoju najnoviju liniju opreme na CeBIT-u 2012, uključujući najnovije zaštitne navlake i futrole namenjenje za iPhone 4S, iPad 2 i MacBook. Tu su i nove tanke i lagane iPhone 4S jednobojne futrole “Lille Case for iPhone 4S“, kao i zanimljive “Modica Case for iPhone 4S“ futrole. Ovakvi dodaci će zasigurno učiniti vaše mobilne uređaje jedinstvenim i upečatljivim.

LUXA2 cases T

 

LUXA2 SlimBT 2 TLUXA2 SlimBT 1 T

 

Iako je dosadašnji fokus bio na Apple proizvodima, počevši od 2012. godine, LUXA2 će obezbeđivati opremu i za druge pametne telefone, nudeći vrhunske proizvode i usluge vlasnicima HTC-a, Samsung-a i drugih mobilnih uređaja.

 

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar