| Vesti | Hardver | Thermaltake SD101 mini-ITX kućište
Hardver

Thermaltake SD101 mini-ITX kućište

Thermaltake Mini-ITX SD101

Kompanija Thermaltake je predstavila svoje novo mini kućište. Model Thermaltake SD101 dizajniran je isključivo za mini-ITX matične ploče. Kućište nudi kombinacije modernog dizajna uz maksimalnu funkcionalnost koja usput štedi prostor.

 

 

 

Kompaktan dizajn sa dimenzijama od 264 (V) x 119 (Š) x 261 (D) mm pruža veliku uštedu prostora. 

 

Thermaltake Mini-ITX SD101 4

 

Prednja maska je opremljena sa dva “high-speed” USB 3.0 porta. Napajanje od 180W sa 80 PLUS Bronze serfitikatom koji dolazi uz kućište štedi energiju kroz svoju visoku energetsku efikasnost od 82-88 %. Hlađenje sistema se postiže preko strateški postavljenih ventilacionih otvrora i ugrađenog 8cm ventilatora.

 

Thermaltake Mini-ITX SD101 1

 

SD101 omogućava korisnicima da opreme računar sa standardnim komponentama kao što su 5,25″ i 3,5″ uređaji. Ima čak dva PCI/PCIe slota za mogućnost ugradnje dual slot high end grafičkih karti.

 

Thermaltake Mini-ITX SD101 2

 

Pored toga, SD101 se može uklopiti u razne funkcije i primene kao što su office računar, Home Theater PC, NAS ili neka gaming platforma. Uz ovakvo kućište, kreativnost nema granica.

 

Thermaltake Mini-ITX SD101 3

 

Ponosni smo da konačno možemo zadovoljiti potrebe entuzijasta koji zahtevaju mala kućišta. Mini ITX kućište je savršen izbor za korisnike koji se dvoume između kompaktnih kućišta i dobrih performansi, jer sad sve to mogu imati u jednom.” Kaže Thermaltake Product menažder Michael Lin.

Detaljne specifikacije SD101 kućišta možete pogledati u pratećem PDF fajlu.


Izvor: Thermaltake


Komentarište na forumu