| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavlja nove dodatke za hard diskove
Hardver

Thermaltake predstavlja nove dodatke za hard diskove

uvodna

Thermaltake je predstavio novi pribor za hard diskove, kako za eksternu tako i za internu upotrebu. Za prenosive hard diskove tu je Thermaltake Max 5G 2.5″ eksterni rack sa USB 3.0 podrškom. Thermaltake takođe predstavlja Max 5 Duo SATA HDD Rack takođe sa USB 3.0 podrškom. Thermaltake Max 5G 2.5″ eksterno kućište za hard diskove je dizajnirano sa velikom meš maskom koja obezbeđuje bolju termalnu disipaciju. Dugme za brzo otvaranje omogućava jednostavnu i “tool-less” zamenu hard diska. Maksimalna brzina prenosa podataka je do 5.0 Gbps-a.

 

Podržava SATA I/II/III HDD-ove, kao i SSD-ove i Plug & Play instalaciju bez dodatnih drajvera i dodatnog naponskog kabla. Kompatibilan je sa Windows i Mac OS platformama.

 

Max5G T

 

Max5G spec 1

Max5G spec 2 TMax5G spec 3 T

 

Max 5 Duo SATA HDD Rack staje u 5.25″ otvor na kućištu i može da primi 2.5″ i 3.5″ hard diskove. Pošto većina kućišta još uvek nema USB 3.0 konektore, ovaj rack može da posluži i toj nameni. U potpunosti podržava “hot-swap”, “hot-plug” i “tool-less” instalaciju diskova. Max 5 Duo ima patentiran dizajn pomerljivih SATA konektora koji su manje podložni habanju i obezbeđuju do 50.000 “hot-swap” zamena. Prednja maska je opremljena LED indikatorom i prekidačem za brzo paljenje i gašenje hard diskova.

 

Max 5 Duo T

Max 5 Duo spec 1

Max 5 Duo spec 2 TMax 5 Duo spec 3 T

 

Sa ova dva prozivoda kompanija Thermaltake uspešno nastavlja sa proširenjem svoje sve veće “Storage” sekcije.


Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar