| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Versa J seriju i V200 TG kućišta
Hardver

Thermaltake predstavio Versa J seriju i V200 TG kućišta

Thermaltake

Thermaltake je najavio dostupnost Versa J serije, uključujući J22, J23, J24 i J25 TG RGB ediciju, kao i V200 TG RGB Mid-Tower ediciju kućišta.

Versa J serija je dizajnirana sa namerom da zadovolji PC build-ere sa različitim ukusima za kućišta. Radi bolje ventilacije, J22 TG RGB dolazi sa 3 ugrađena 120mm 12V RGB ventilatora, dva na prednjoj strani i jednim na zadnjoj strani.

J23, J24, J25, kao i V200 TG RGB dolaze sa tri ugrađena 120mm 12V RGB prednja ventilatora, a svi su dual-mode kontrolabilni ili putem I/O port RGB tastera ili sinhronizacije sa RGB brendovima matičnih ploča koji su postali favoriti entuzijasta, poput Asus, Gigabyte, MSI, ASRock, kao i Biostar.

Versa J22 TG RGB Mid-Tower kućište je dizajnirano za one koji žele klasični izgled i podršku 5.25″, ali i što bolje performanse hlađenja, kao i kaljeno staklo.

J23 TG RGB Mid-Tower kućišta su tu kako bi zadovoljili potrebe onima koji traže kaljeni panel, akrilni panel, kao i pregrada za napajanje kako bi sistem bio uredan. Versa J24 RGB Mid-Tower kućište je dizajnirano tako da unutrašnjost bude iskorišćena na najbolji mogući način, uz povoljan protok vazduha. Takođe, ovde je implementirana i podrška za najnoviji PC hardver, kao i high-end GPU rešenja.

Versa J25 TG RGB Mid-Tower kućište je dizajnirano da cilja PC graditelje koji žele elegantno i prilagođeno kućište sa odličnim protokom vazduha i čistim staklenim panelom. Takođe, Versa J25 TG RGB podržava veliki raspon hardvera za vazdušno i tečno hlađenje, high-end GPU-ove, pa čak i praktične PSU pregrade. Za V200 TG RGB Mid-Tower kućište navode da je savršena nadogradnja za nekoga ko želi da da svom rigu kompletno opremanje uz izdržljivo kaljeno staklo, akrilni prednji prozor i praktičan PSU poklopac.

 

Thermaltake 01

 

J22 i J23 TG i TG RGB Edition imaju podršku za tower CPU hladnjak sa maksimalnom visinom od 160mm, dualni expansion slot VGA dužine do 310mm i napajanje sa dužinom do 170mm. J22 je takođe opremljen sa jednim 5.25 ležajem za optički drajv na prednjem panelu. J24 and J25 TG and TG RGB Edition su kontstruisani kako bi vam dali što više prostora – tower CPU hladnjak uz maksimalnu visinu do 160mm, dualni expansion slot VGA dužine do 330mm, kao i napajanje do 160mm dužine.

PC builderi osim mnoštva I/O portova na vrhu prednjeg panela Versa J serije i V200 TG RGB izdanja, mogu naći i jedno dugme koje im može pomoći da lako pristupe RGB LED osvetljenju. Sa režimima osvetljenja RGB Lighting-a, uključujući Single Color, Breath i niz različitih boja, Versa J serija i V200 TG RGB izdanje u mogućnosti su daju build-erima PC-jeva prijatno i jedinstveno korisničko iskustvo.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…