| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Armor Revo Gene kućište
Hardver

Thermaltake predstavio Armor Revo Gene kućište

uvodna

Thermaltake, dobro poznati proizvođač računarskih periferija, predstavio je Armor Revo Gene kućište. Armor Revo Gene je miditower verzija popularnog Armor Revo kućišta, kojeg smo ranije testirali na našem portalu. Thermaltake je ovo kućište namenio gejmerima i prodavaće se u crnoj i beloj varijanti.

 

 

Thermaltake Armor Revo Gene poseduje sve što jedno gejmersko kućište trebalo da ima: front panel sa po dva USB 2.0 i USB 3.0 porta, konektore za slušalice i mikrofon, HDD dock, 30-to milimetarske vođice za skrivanje kablova, tool-free dizajn, kao i sklopivi nosač slušalica.

 

TT armor revo gene 04

 

Za hlađenje komponenti, Thermaltake je obezbedio podršku za ugradnju pet ventilatora. Uz kućište se isporučuju dva ventilatora od 200 milimetara koja rade na 600 RPM, kao i jedan standardni ventilator od 120 milimetara koji radi na 1000 RPM. Pored ventilatora, Thermaltake je omogućio montažu naponske jedinice na dno kućišta i obezbedio odignute oslonce, a sve u cilju bolje ventilacije kućišta.

 

TT armor revo gene 03 T

 

Unutrašnjost Revo Gene kućišta odlikuje sada već standardna crna boja, tool-free sistem montiranja periferija, otvori za menadžment kablova i mogućnost jednostavne montaže 2,5″ uređaja. Ono što treba pohvaliti jeste mogućnost montaže visokih procesorskih kulera (max 175 mm), kao i ograničenje na dužinu grafičke karte od čitavih 315 mm.

 

TT armor revo gene 01 TTT armor revo gene 02 T

 

Thermaltake Armor Revo Gene je moguće nabaviti u dve boje – crnoj i snežno beloj, a u realizaciji kućišta Thermaltake je utrošio 7,8 kilograma čeličnog lima. Trenutno nemamo informacije o ceni ovog kućišta, ali se nadamo da ćemo imati prilike da uskoro testiramo ovu „računarsku kućicu“.

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar