Quantcast

če

16

avg

2018

Thermaltake predstavio Alexa podršku za Riing Plus i Pure Plus Štampa El. pošta
Napisao PCAXE   

TTThermaltake je predstavio TT RGB PLUS ekosistem kome je omogućena podrška za Amazon Alexa.

Svi TT RGB Plus proizvodi kao što su Riing Plus 12/14/20 LED RGB ventilatori i Pure Plus 12/14 LED RGB radijatorski ventilatori dolaze sa integracijom Amazon Alexa, omogućavajući korisnicima da prilagode modove osvetljenja i brzinu ventilatora dajući glasovne komande Alexa-powered uređajima.

Pored postojećih funkcija, TT RGB Plus ekosistem je takođe razvio ekskluzivne efekte za Amazon Alexa Skill-ove.

"Weather Mode" nudi korisnicima šareni način upoznavanja sa trenutnim vremenom na određenoj lokaciji.

Korisnici mogu jednostavno pitati Alexu o vremenu u velikom gradu, a Riing Plus i Pure Plus LED RGB radijatorski ventilatori će odgovoriti s osvetljenjem koja odgovara vremenskim uslovima lokacije.

Thermaltake kombinira patentiranu LED lampu sa modernom tehnologijom kako bi se pružilo povoljno iskustvo hlađenja računara sa Thermaltake Riing Plus 12/14 LED RGB Radiator Fan TT Premium Edition.

 

TT 01

 

U pitanju je 120/140mm ventilator visokog statičkog pritiska sa patentiranim 16,8 miliona LED prstenom i 12 adresabilnih LED-a, Riing Plus 12/14 RGB sadrži kompresione lopatice, hidraulički ležaj i digitalni regulator osvetljenja, a može se kontrolisati i patentiranim TT RGB PLUS softverom i AI interaktivnom kontrolom glasa.

Thermaltake Riing Plus 20 RGB je specijalno napravljen za one koji traže 200mm PWM ventilator sa najboljim mogućim protokom vazduha, tih rad i prilagodljivo RGB osvetljenje.

U ponudi su kompresione lopatice, hidraulični ležaj i patentirani LED prsten u 16,8 miliona boja sa 12 adresabilnih LED lampica. Na kraju, specijalno dizajniran za mainstream tržište, Thermaltake Pure Plus 12/14 RGB poseduje kompresione lopatice, hidraulički ležaj i 16.8 miliona LED prstenova sa 9 adresabilnih LED-a.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu...