| Vesti | Hardver | Thermaltake napravio het-trik sa Level 10 serijom proizvoda
Hardver

Thermaltake napravio het-trik sa Level 10 serijom proizvoda

Thermaltake napravio het-trik sa Level 10 serijom proizvoda

Tri proizvoda iz Thermaltake-ove eSPORTS serije proizvoda su osvojila „iF Product Design Award 2013“ nagradu za ističući i održiv dizajn proizvoda. Sa ovogodišnjom nominacijom, Thermaltake je po četvrti put uspeo da osvoji ovu prestižnu nagradu.

 

 

 

IF Design žiri je trebalo da odabere najbolje od ukupno 4.352 prijavljenih proizvoda. Thermaltake Level 10 Silver Limited Edition i Level 10 GT Battle Edition kućišta, kao i Level 10 M miš su osvojili pomenutu nagradu, i demonstrirali su dizajnerski standard koji će pozdraviti većina potrošača i PC DIY sektora.

 

ThermalTake-IF-Design-Award T

 

Podsećanja radi, Level 10 je futuristički dizajnirano kućište, predstavljeno sredinom 2009-te godine i u čijem razvoju je (pored Thermaltake-a) učestvovao i BMW DesignworksUSA studio. Od tada, Thermaltake grupacija je predstavila nekoliko proizvoda koji prate postulate koje je postavio Level 10 koncept, te smo na kraju proleća ove godine dobili i „kamufliranu“ verziju ovog kućišta – Level 10 GT Battle Edition, a čija je ciljna grupa i više nego jasna. Thermaltake Level 10 Silver Limited Edition je varijacija na temu Level 10 dizajna i podrazumeva upotrebu aluminijuma koji je ispeskiran do savršenstva, dajući mu neponovljiv i jedinstven izgled. Level 10 M miš je, slobodno možemo reći, jedinstvena računarska periferija, i da ne bismo dalje trošili reči, pročitajte jednu od prethodnih vesti.


Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar