| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio LCS Water 2.0 seriju rashladnih sistema
Hardver

Thermaltake najavio LCS Water 2.0 seriju rashladnih sistema

uvodna

Svakom overklokerski raspoloženom korisniku računara u jednom momentu na pamet padne da bi mogao da zameni konvencionalni vazdušni sistem hlađenja vodenim sistemom. Neki od njih se odvaže na taj korak, ali većinu njih od takvog sistema hlađenja odbija cena, potrebno vreme za realizaciju i održavanje, kao i sama kompleksnost sistema. Thermaltake je namenio svoju novu liniju vodenih rashladnih sistema, LCS Water 2.0, upravo takvim korisnicima.

 

LCS Water 2.0 seriju trenutno čine tri proizvoda: Water 2.0 Extreme, Water 2.0 Pro i Water 2.0 Performer. Water 2.0 Extreme ima radijator dimenzija 270x120x38,4 milimetara i predstavlja najjači izdanak serije. Water 2.0 Pro ima radijator dimenzija 150x120x49 milimetara, dok “najslabiji“ predstavnik serije, Water 2.0 Performer, ima radijator dimenzija 151x120x27 milimetara.

 

TTLCS 01 T

 

Kompletna LCS Water 2.0 serija dolazi sa pumpom unutar samog vodenog bloka, bazom izrađenom od bakra, dva PWM ventilatora prečnika 12 centimetara i sa crevima koja bi trebala da umanje gubitak rashladne tečnosti usled isparavanja. Vodene puma u svim sistemima se okreće brzinom od 2800 RPM, dok su ventilatori okreću na maksimalnih 2000 RPM, i tada proizvode 28 dBA buke i 82 CFM protoka vazduha. Sva tri kompleta podržavaju aktuelne sokete na Intel i AMD platformama.

 

TTLCS 04 T

 

Na kraju, trebalo bi spomenuti i da je Thermaltake obezbedio softver sa kojim se jednostavno prate i menjaju radni parametri sistema.

 

TTLCS 02 TTTLCS 03 T

 

Cena i dostupnost ovih sistema na našem tržištu još nije najavljena, a svakako jedva čekamo da nam padnu šaka te da vidimo da li će zadovoljiti i one nešto zahtevnije korisnike.


Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar