| Vesti | Hardver | Thermaltake Muse 5G
Hardver

Thermaltake Muse 5G

uvodna

Thermaltake, brend sa velikim iskustvom u izradi kompjuterskih kućišta i napajanja, uvodi  generaciju spoljašnjih disk kućišta. Mogu da se pohvale odličnim dizajnom, čija lepota upravo leži u njenoj  jednostavnosti.

Thermaltake Muse je dobio ime po Grčkoj Boginji poezije i književnosti. Samim tim možemo videti sličnost, zašto je Thermaltake našao inspiraciju u njoj i koristio aluminijum u izradi ovog elegantnog kućišta, vidljive lepote kao što nam je sinonim za Boginje.

 

Thermaltake Muse serija prestavljena je još 2005. godine, u periodu kada se javlja „eksplozija“ digitalnih podataka. Kako su godine prolazile, rasla je veličina hard diskova, brzina interneta, kao i očekivanja korisnika. Kako bi ispratio današnje kapacitete, Thermaltake implementira USB 3.0 koji održava standardni „plug & play“ koncept, ali uz mnogo veću brzinu prenosa podataka.

 

muse 5g 1 Tmuse 5g 2 Tmuse 5g 3 T

 

Thermaltake Muse 5G seriju predstavljaju: 2,5“ kutija za SATA hard diskove kao i SSD drajvove do 12,5mm debljine, 3,5“ kutija koja podržava SATA I/II/III tehnologije.

 

muse 5g 4 Tmuse 5g 5 Tmuse 5g 6 T

 

Za detaljnije informacije o proizvodima posetite sledeće linkove.

Muse 5G 2,5“

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001904

Muse 5G 3,5“

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001905

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu