| Vesti | Hardver | Thermaltake Level 20 dobitnik CES-ove nagrade za inovaciju
Hardver

Thermaltake Level 20 dobitnik CES-ove nagrade za inovaciju

Thermaltake

Na ovogodišnjem CES 2019, kompanija Thermaltake je osvojila 2019 CES Innovation Award, a ova prestižna nagrada je pripala njihovom Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower kućištu.

Level 20 je bio prepoznat od strane 89 sudija koji su učestvovali u panelu tokom izbora u Computer Hardware and Components kategoriji.

Sudije su činili poznati dizajneri, inženjeri i novinari.

Vrednovanje se zasnivalo na inženjerskim kvalitetima, kvalitetima estetskog dizajna, uticaju proizvoda/vrednosti, novim karakteristikama i konkurentnosti proizvoda.

Iz Thermaltake-a navode da su uspeli da se probiju kroz tržište ispunjavajući ove kategorije u pogledu dizajna i tehnologije sa Level 20.

Sa dizajnom orijentiranim na igre sa arhitektonskom estetikom, aluminijumski Level 20, koristi aerodinamičnu trio chamber strukturu za postizanje ventilacije i optimizaciju upravljanja prostorom.

Troje okretnih vrata sa šarkama izrađena su od vrhunskih kaljenih stakala debljine od 4mm koji pružaju izdržljivost i mogućnost praćenja rada vaših komponenti. Level 20 je opremljen sa najnovijim USB 3.1 Tip-C portom koji obezbeđuje brzine prenosa do 10 GB/s.

Osim toga, tri ugrađena Riing Plus 14 RGB ventilatora, dve Lumi Plus LED trake i jedan Riing Plus digitalni kontroler mogu se kontrolisati pomoću TT RGB PLUS softvera.

Korisnici mogu prilagođavati brzine ventilatora i svetlosne efekte da bi kreirali svoj jedinstveni sistem za hlađenje tečnosti.

Kompatibilan sa najnovijim PC hardverom, AIO i DIY rešenjima za tečno hlađenje, za nagrađeno Full Tower kućište iz kompanije navode da Level 20 pruža ne samo neviđeni dizajn već i inovativne performanse.

 

Thermaltake 01

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…