| Vesti | Hardver | TEAMGROUP i ASRock predstavili Phantom Gaming RGB memoriju i SSD
Hardver

TEAMGROUP i ASRock predstavili Phantom Gaming RGB memoriju i SSD

TEAMGROUP

TEAMGROUP je zajedno sa kompanijom ASRock predstavio Phantom Gaming RGB SSD i RGB memoriju.

Oba modela su sertifikovana i testirana od strane ASRock Phantom Gaming-a i njihovi svetlosni efekti mogu biti sinhronizovani sa matičnom pločom, a svoj debi su imali zvanično na CES 2019.

Brzina čitanja, odnosno pisanja T-FORCE DELTA Phantom Gaming RGB SSD-a (5V) je unapređena, dok T-FORCE XCALIBUR Phantom Gaming RGB memorija koristi kvalitetne OEM IC čipove, a takođe ima i širok ugao RGB raspon osvetljenja od 120 stepeni.

Takođe je omogućena laka funkcija overclockinga, za koju navode da su brojni gejmeri pohvalili.

T-FORCE DELTA Phantom Gaming RGB SSD (5V) je dizajniran sa Phantom Gaming elementima.

Pored raznobojnih i raznolikih svetlosnih efekata, maksimalna brzina čitanja je takođe do 560MB u sekundi, a kompatibilan je sa matičnim pločama koje imaju 5V ADD headere.

 

TEAMGROUP 02

 

Do 1T kapaciteta omogućava potrošačima da brzo poboljšaju ukupne performanse. Ugrađeni mehanizam za inteligentno upravljanje algoritmom unutar RGB T-FORCE DELTA Phantom Gaming SSD, kao i Wear-Leveling tehnologija mogu obezbediti efikasnost rada i povećanje pouzdanosti tokom prenosa podataka. Podržava Windows TRIM naredbu optimizacije koja može ubrzati prenos i performanse pisanja. 3D NAND flash memorijski čip je izdržljiv i otporan na udarce, nudeći potpunu zaštitu vaših podataka.

 

TEAMGROUP 03

 

T-FORCE XCALIBUR Phantom Gaming RGB svetlosna memorija je sertifikovana i testirana od strane ASRock Phantom Gaming-a. Sam dizajn ima izgled nalik na oštricu, a heat spreader blago svetli. Kompletan opseg RGB svetlosnih efekata se može sinhronizovati sa matičnim pločama.

Podržava Intel XMP2.0 i one clock tehnologiju overclockinga, koja omogućava korisnicima da uživaju u lakoći overclockinga.

 

TEAMGROUP 01

 

Izvor: TEAMGROUP

 

Komentarišite na forumu…