| Vesti | Hardver | Stiglo je gejming kućište iz X2 – PENTA
Hardver

Stiglo je gejming kućište iz X2 – PENTA

X2 PENTA

Kompanija X2 je predstavila novo PENTA PC kućište koje je sastavljeno od 0.5mm-tarske SPCC čelične šasije, full mesh prednjeg panela, strukture optočene u crnoj boji, kao i dva sporedna panela od kaljenog stakla od 4,0 mm.

Iz X2 navode da su mislili i na prostor, te možete ušuškati čak do četiri 3.5 inčna SSD drajva, dva 5.25-inčna HDD drajva, kao i sedam ekspanzionih PCI slotova sa strane.

Takođe, ovde se mogu smestiti i do 380mm dugačke grafičke karte, uz PSU chamber, kao i veliki CPU hladnjaci do 160mm visine, te je omogućeno što bolje cirkulisanje vazduha uz podršku za do 7x120mm lokacija za instaliranje ventilatora, dok će vas na prednjoj i zadnjoj strani kućišta dočekati 2 multi LED 120mm crvena ventilatora za hlađenje.

PENTA 7001 kućište je posebno dizajnirano kako bi navigacija kablovima i otklanjanje kaljenih panela bilo što lakše, a tu je i pregršt opcija za plug and play konekcije za gejming periferije, počev od tri USB porta (dva USB 3.0, kao i jedan USB 2.0), kao i HD Audio džeka.

„Mi verujemo u poseban stil, rame uz rame sa pravim kvalitetom proizvoda, samim tim redefinišući značenje priuštivog gejminga“ – poručuje se između ostalog u saopštenju. Cena ovog kućišta je oko 60 evra.

 

Izvor: X2

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar